Profile icon Profiel News icon Posts (96)
Blog image
  • DIY
  • schenking

Schenken door te beleggen is voordeliger voor je kind

Veel ouders schenken regelmatig geld aan hun kinderen, maar wist je dat je ook aan je kind kunt schenken door te beleggen? Dit is een zeer voordelige manier om een deel van je vermogen over te dragen aan je kind, en daardoor kan het kind later veel belasting besparen. Wij lichten dit graag nader toe.

Niemand betaalt graag belastingen, maar belastingen op schenkingen en erfenissen zijn misschien wel het minst populair. Als je geld aan je kinderen nalaat, betalen zij daarover erfbelasting. Over een ontvangen gift betaalt je kind schenkingsrecht.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • DIY
  • schoonmaken

5 tips om je huis snel en efficiënt schoon te maken

Veel (nieuwe) ouders vinden het lastig: het huis schoon houden naast het zorgen voor de kinderen, werken, sporten, sociale afspraken en ga zo maar door. Soms lijkt het met kids wel alsof het huis nooit schoon wordt.

Gelukkig hoeft dat voor ons als ouders niet altijd zo te zijn. Er zijn namelijk best wat tips en tricks om je huis binnen no time efficiënt schoon te maken. Investeer bijvoorbeeld in goede (schoonmaak)apparatuur en zorg dat je een ritme hebt. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • DIY
  • kleding
  • wassen

Handige tips voor het wassen van kleding

Als je lang plezier wilt hebben van je kleding dan is het van groot belang dat je deze op de juiste manier schoonmaakt. Dit is alleen wel gelijk waar het bij veel mensen fout gaat. We zien namelijk dat er veel mensen zijn die nog altijd op een foute manier beginnen met het wassen van kleding. Mocht je zeker willen weten dat je voortaan jouw kleding wel op de juiste manier wast dan heb je geluk. Hier in dit artikel hebben we namelijk een lijst gemaakt met de beste tips en tricks die je zelf toe kan passen. Door deze tips en tricks goed door te lezen is de kans een stuk groter dat ook jij je babykleding op de beste manier kunt wassen!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • afvallen

Manieren om af te vallen na de zwangerschap

Wanneer een vrouw een zwangerschap ondergaat, zullen ze vaak veel aankomen. Tijdens de zwangerschap wordt geschat dat vrouwen ongeveer 10 - 15 kilo aankomen. Dit zal een geleidelijk proces van gewichtstoename zijn naarmate de zwangerschapsfase toeneemt. Als de baby eenmaal is bevallen, verlies je niet automatisch dit extra gewicht dat je door zwangerschap bent aangekomen. Je zult bepaalde dieet routines en levensstijlen moeten volgen om het gewicht dat je tijdens de zwangerschap hebt opgedaan te verminderen. Dat betekent dat je je moet concentreren op het eten van bepaald voedsel en het doen van specifieke trainingen. Je moet ook heel voorzichtig zijn om jezelf niet te hard te pushen om meteen af te vallen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • DIY
  • Tuin

Hoe voeg je een leuke sfeer aan je tuin toe

Ook al is het inrichten van een piepkleine buitenruimte misschien moeilijk, het is beslist te doen. Er zijn zoveel kleine tuinideeën om je door te laten inspireren met een beetje fantasie en wat listige ontwerptechnieken om de ruimte te optimaliseren. Het gebruik van multifunctionele terrasmeubelen, verticale tuinen, en opvallende potten zijn maar een paar van de gemakkelijke en goedkope methoden om je kleine tuin te maximaliseren.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • DIY
  • Badkamer

Voordelen van het verbouwen van een badkamer voor het hele gezin

Een fijne badkamer waar het hele gezin zich goed voelt is erg belangrijk. Douchen of in bad gaan is voor jou en de kinderen niet altijd alleen maar een moment om je te wassen, maar ook om even te relaxen. Daarom is het slim om je bad te investeren in een fijne complete badkamer. Je badkamer wordt bruikbaarder en krijgt extra bergruimte als je hem renoveert en van extra meubilair voorziet. Het installeren van planken en kasten vergroot de opbergruimte, terwijl het installeren van douchebakken en soortgelijke badkamermeubels de bruikbaarheid van de badkamer verhoogt.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Vakantie dagje weg
  • Dagjeweg

Vijf tips om uitjes met kinderen soepel te laten verlopen

Dat uitjes met kinderen een hele uitdaging kunnen zijn, weten wij alles van! Soms voelt een dagje weg als een hele vakantie, zeker als je meerdere kinderen hebt. Toch vinden de kids het altijd geweldig om een leuk uitstapje te maken. Wij hebben een lijstje opgesteld om ervoor te zorgen dat jouw dagje uit zo soepel mogelijk verloopt. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen