Snap
  • Mama
  • zomer
  • Groenevingers
  • Tuin
  • pokon

Is jouw tuin of balkon al zomer-ready?

Met Pokon wel!

De zomer is officieel begonnen en wat is het weer lekker zeg! Zomerkleren uit de kast, kids in de buitenlucht en alles staat in bloei. Of toch niet? Misschien hangen je bloemen er wel zielig bij, of weet je niet waar je moet beginnen om je tuin zomer-ready te maken. Pokon kan je daarbij helpen! Een aantal van onze influencers hebben hun tuin zomer-ready gemaakt met Pokon en vertellen je er meer over! 

Extra fijn: bij een Pokon Powerplant ontvang je altijd gratis voeding én wordt jouw plant kant en klaar opgepot geleverd. 

Maxine 

Terwijl Maxine haar man bezig is met een overkapping te maken in de tuin, heeft ze zelf haar ogen op iets anders laten vallen. De Citrus Calamondin (mandarijnenboom) is de nieuwe aanwinst van Maxine! Op de foto ziet hij er nog klein uit, maar hij kan behoorlijk groot worden. 

Kimberly

Met druktemakers van kinderen vergeet Kimberly om soms even haar rust te nemen. Dat herkennen we allemaal wel als moeder, toch? Omdat ze bezig zijn om de tuin op te leuken, kwam Pokon goed van pas. Ze hebben het leuke boompje, die je ziet staan achter haar kinderen, een mooie plek gegeven in de tuin!

Roby

Een tuin aanleggen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Wanneer begin je überhaupt aan je tuin? Welk seizoen? Wanneer plant je dan wat? En ga zo maar door. Roby vond dit ook lastig, maar met Pokon heeft ze wel haar weg kunnen vinden in het opknappen van haar tuin. Met de sinaasappelboom heeft ze al een mooi begin gemaakt. 

Wist je dat Pokon een app heeft waarin je alerts en tips kan krijgen over jouw planten? Vergeten je planten water te geven is dan verleden tijd! 

Hilke

Hilke heeft het beste hulpje als het gaat om je tuin zomer-ready te maken. De plant op de foto is een mooie citrus plant van Pokon. Gelukkig krijgt deze plant genoeg water met de hulp van haar dochter Candice Khloé (2).

Rachelle

Ook Rachelle is helemaal happy met haar nieuwe huisgenoot! De Cycas Palm staat toch prachtig in haar tuin aan het water? 

Snap

Sanne

"Tijd om te ontspannen!" Binnen is het frisser dan buiten en ze heeft de tuin aangeveegd en ervoor gezorgd dat alles zomer ready is. 

Snap
1 jaar geleden

Dat is een mooie plant

1 jaar geleden

Lekker plantje hoor 🙌

1 jaar geleden

Aah leuk kleed de tuin mooi aan!

1 jaar geleden

Ah heel leuk 😍