Snap
  • Mama
  • babykleding
  • shoppen
  • eerlijk
  • vinted

Baby kleding kopen

“Oh, shop jij je ook arm voor je baby”

Nou. Het antwoord is nee. Zeer zeker niet. Ik vind het namelijk allemaal zo jammer geld. Ze zijn er namelijk zo uit. En nee, ze loopt heus niet elke dag zonder kleding rond hoor. Maar Vinted is een giga-uitkomst hier. Evenals de wat goedkopere winkels, en af en toe een uitschieter. En zelf vind ik dat ze erg leuke kleding draagt, wat elke moeder natuurlijk vindt van haar kind. 😝

Onlangs was ik bij een duurdere zaak, waar ik vroeg om een shirtje voor een meisje zonder drukke unicorns, glitters, teksten zoals “milkdrunk” “daddy is my drinking buddy” (voor een ieder die het mooi vind, echt prima. Ik was er alleen niet naar opzoek). De beste mevrouw van de winkel kwam aan met een onwijs schattig geel shirtje met subtiele bloemetjes. Erg leuk. Ik was enthousiast. Totdat deze mevrouw heel trots zei “deze is maar €36,-“. Ik schrok mij werkelijk de tandjes. Want mijn dochter is onbenul eerste klas en haar kleren zitten vaak na een halve dag al onder fruit/zand/eten en vooral raadsels, waar ze het vandaan tovert en wat het überhaupt is. 

Ik bedankte vriendelijk en verliet de winkel. Eenmaal buiten zei ik tegen mijn dochter “en binnen één seconden heb jij er framboos in, zelfs met het gebruik van een slabbetje”. 

Thuis zocht ik op Vinted en ik heb voor €6,- een berg aan kleding, die ze nu onder modder heeft gesmeerd bij de opvang. Maar ách, dan is het stukken minder erg toch 😝

Ik ben dan wel weer gevoelig voor het kopen van baby speelgoed en de rest van die zooi. Dus geld besparen doen we er eigenlijk niet mee. 

Maar het bespaard sowieso mannen commentaar omtrent kleding  👏🏼