Snap
  • Voeding
  • mamaplaatscollab
  • sapkuur
  • drveggie
  • goedestart

Begin het jaar goed met groentesappen van Dr. Veggie!

Gezonder leven is makkelijker dan je denkt

Dr. Veggie maakt gezonde groentesappen met een boost van vitamines, mineralen en gezonde enzymen. Door een 3-, 5- of 7-daagse detoxkuur te volgen en alleen maar groentesap te drinken, haal jij je dagelijkse portie groenten makkelijk binnen! Een gezonde levensstijl hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn als je denkt. Met deze detoxkuur geef jij je lichaam rust, krijg je meer energie en ervaar je een betere nachtrust. Je weerstand krijgt een boost en krijgt de kans om allerlei giftige afvalstoffen af te voeren. Een aantal influencers gingen je voor en delen hun ervaringen met de sapjes van Dr. Veggie. 

Extra leuk: als jij ook je lichaam wil resetten, dan kun je nu met de code mama25 een 3-, 5- of 7-daagse sapkuur van Dr. Veggie (met of zonder spirulina) met 25% korting bestellen!

Janneke (zusjesdebruin) heeft de detoxkuur getest en vertelt over haar ervaring: "Ik had verwacht dat deze detox kuur makkelijker zou zijn, maar niks is minder waar. Het is bikkelzwaar. Niet eens het honger gevoel, want dat heb ik niet, maar gewoon het afkicken van suikers. Maar het is het zo waard! Mijn mindset is compleet omgedraaid. Ik heb gelijk een plan opgesteld om door te pakken. Ik wil echt geen maatje 36 zijn, maar wél gezond en tevreden over mijn lichaam."

Voor Roby (roby.dijkshoorn) kwam de kuur van Dr. Veggie précies op het juiste moment. 

"Een hele tijd (ruim een jaar) ging het goed zorgen voor mijn lichaam vanzelf. Ik viel 22 kilo af en was zo mega, mega blij met mijn resultaat. Toch vond ik mijzelf niet mooi in de spiegel, duelleerde ik met idealen die ik nooit zou behalen en kijk mij nu... De ongezonde leefstijl kwam langzaam maar zeker weer terug. Lichamelijk maar zeker ook mentaal is dit forever een strijd. Ik weet nu dat ik niet af moet gaan op de kilo’s of om een ideaal beeld na te streven, maar om mentaal zo enorm sterk te zijn en te stralen dat niemand mij dat meer kan ontnemen."

De kuur was voor haar het perfecte moment om gezonder te gaan leven. Ze houdt de gezonde leefstijl goed vast en heeft besloten om te blijven letten op haar voeding, meer eiwitten en groentes te eten en de suikers even links te laten liggen. 

Esther (mamasdagjeuit) vertelt wat meer over de sapjes. 

"Een shotje van Kurkuma, nog nooit gehad dus lichte spanning, maar de smaak was eigenlijk best lekker. Dat is een goed begin van de kuur! Dan mijn eerste echte sapje, komkommer. Ook deze was best lekker, dus ik had er ineens een stuk meer vertrouwen in. De sapjes hebben allemaal aardse smaken, dus je mist toch even die zoetigheid. Daarom zijn de shotjes (gember of kurkuma) tussendoor wel heel fijn, dat pept je echt op!"

Eva (nivasnovelties) voelde zich na de decembermaand een beetje dichtgeslibd en had echt behoefte aan een goede reset! 

"Ik ben in drie dagen 2 kilo kwijtgeraakt, die er nog steeds af zijn! Naast dat je even wat kilo's kwijtraakt door te vasten, ga je ook weer kritisch kijken naar wat je normaal eet en drinkt op zo'n dag, waardoor je daarna weer even 'normaal' gaat doen. Ik zou het iedereen aanraden om te proberen."

Enthousiast geworden om Dr. Veggie ook te proberen? Vergeet de kortingscode niet! Met de influencer kortingscodes (zie Instagram uitingen) krijg je 25% korting op jouw 3-, 5- of 7-daagse Dr. Veggie detox sapkuur.

3 jaar geleden

Need this!!!

3 jaar geleden

Altijd al een detoxkuur willen doen!!