Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Zwanger

16 weken zwanger alweer!

Ja 16 weken en de baby beweegt nog even en we weten of het een jongetje of meisje is

16 weken alweer het gaat inneens heel hard! Vorige week waren we bij de verloskundige om het hartje te luisteren. Gelukkig vond de verloskundige het hartje vlug en klonk het prima! Mijn baarmoeder was goed gegroeid in twee weken en loopt iets voor op het gemiddelde maar niets geks vertelde de verloskundige omdat het een derde kindje betreft gaan dat soort dingen wat sneller.. Ook de buik is al best aanwezig!

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

extra verloskundige afspraak

15 weken zwanger en hopenlijk voor het eerst het hartje luisteren vandaag!

Vanmiddag mogen we een keer extra naar de verloskundige! Met 13 weken waren we daar voor het laatst en toen lukte het niet om het hartje te vinden... De week ervoor hadden we de combinatie test gehad en toen zei de echoscopiste aan het begin van de echo o ja ik zal op het einde als ik klaar ben met meten nog even het hartje laten horen!! Je raad het al we vergaten het allebei....Ik dacht ach volgende week zitten we bij de verloskundige dan horen we het dan voor het eerst.. Helaas niet te vinden. De verloskundige vertelde ons dat dit wel vaker het geval was en zeker bij een derde omdat doordat je baarmoeder wat snelle groeit de baby veel verstop plekjes heeft en dat ze zich totaal geen zorgen maakte... Ik ook eigenlijk niet maar toch gaat het wel af en toe door je hoofd het zal toch wel allemaal goed gaan daarbinnen?? Maar goed we mogen dus vandaag extra komen om een nieuwe poging te wagen met de Doppler....toch wel spannend... Sinds een paar dagen denk ik de baby te kunnen voelen dus maak me ook niet heel veel zorgen maar toch straks zijn het mijn darmen oid.. Mochten ze nou vanmiddag weer geen hartje kunnen vinden mogen we gelijk door naar het echo centrum of ziekenhuis voor een echo...maar daar reken ik eigenlijk niet op ik verwacht dat ze het vast kunnen vinden.... 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Nieuws
  • Zwanger

derde en laatste keer zwanger!

derde en laatste zwangerschap nu al jammer als het straks weer voorbij is!

Zoals de titel al zegt zwanger van de derde en voor de laatste keer.. Ik word nu al sentimenteel als ik bedenk dat dit de laatste keer is dat ik zwanger zal zijn.... We hebben al voor de laatste keer een eerste echo gehad en natuurlijk voor de laatste keer een positieve zwangerschaps test in handen.. Begrijp me niet verkeerd hoor ik ben heel dankbaar en blij met straks drie kinderen en vier zou ook gewoon teveel zijn in mijn ogen... Alle respect voor mensen met grote gezinnen hoor maar vanuit financieel oogpunt en praktisch oogpunt is drie voor mij/ons genoeg!! Maar ik vind de zwangerschap zo speciaal en bijzonder om mee te maken en ook de kraamtijd en het eerste jaar met de baby heerlijk!!!! Ook nu geniet ik volop van mijn 2 en drie jarige mannen! Het zullen ook wel de hormonen zijn dat die me extra sentimenteel maken.. Ik probeer echt volop te genieten van deze zwangerschap!! Heb ook twee pret echo's gepland voor omdat het nu nog kan deze laatste keer zwanger!! Ook hou ik een zwangerschaps dagboek bij doe voor een laatste keer mee aan moeders voor moeders en maak vol overgave extra veel buik foto's (terwijl ik niet van op de foto gaan hou!)

Artikel lezen
4 Reacties tonen