11 jaar geleden

@Sandra heb je verhaal van Megan even gelezen maar jeetje joh wat spannend en wat moeizaam allemaal!! Echt respect!!

11 jaar geleden

Wow dat ging snel zeg!! Bij Megan 4dgn bij Suzannah uiteindelijk in 2uur als ik de dgn daarvoor niet mee reken. Maar van geen ontsluiting naar volledige ontsluiting in 1uur en persweeën! Ik lag in het ziekenhuis sinds woensdag omdat ik weeën om de 2min had maar geen ontsluiting. Nadat het inleiden ed niet wilde lukken hebben ze me een ruggeprik gegeven zodat ik kon slapen. Ik heb een uur geslapen en om 20.10 gewekt te worden door persweeën. Doordat het bel systeem niet goed werke in het ziekenhuis was er pas om 20.45 een verpleegster bij me. Ik helemaal in paniek en dus niet in staat om te persen maar uiteindelijk is de om 21.12 geboren :D

11 jaar geleden

bij was was het juist het tegenovergestelde, ik heb in 40 uur rugweeën gehad, en totaal n 38 uur nog maar 2a3 cm ontsluiting, lang leve de ruggenprik en de weeënopwekkers:) toen was binnen de 2 uur ons dochtertje er. De bevalling zelf ging super, snel en gewoon goed.

11 jaar geleden

snelle bevalling zeg maar wel heftig zo te lezen. Ik ben van mijn zoon (eerste) ook vrij snel bevallen, er zat nog geen 4 uur tussen de eerste wee en de geboorte van onze kleine man.