Snap

Test mama!!!

Wauw, Finn mag de Fisher Price Swing gaan testen!!

Onder het mom niet geschoten is altijd mis had ik mezelf op gegeven als test mama voor de Fisher Prices Swing zonder enkele verwachting.... Tuurlijk word je nooit uitgekozen tussen vele aanmeldingen.. Maar toch een paar dagen terug een telefoontje...

Nauurlijk zat ik net tot mijn ellebogen in de zonnenbrand proberend mijn 18 maanden oude zoon Bjorn in te vetten terwijl ik nog buitenadem was, van het opblazen van zijn buiten-babybadje. Maar zodoende probeerde ik de telefoon op te nemen op speaker.. terwijl op de achtergrond baby Finn lag te huilen omdat hij wakker was geworden van het smeergevecht dat binnen gevoerd werd.

"Je bent uitgekozen als test moeder!!!" "Huuh wat leuk..." Ondertussen probeert Bjorn het zonnenbrand pompje uit mijn handen te trekken zodat hij mij even lekker kan onder sprayen.. Terwijl het water onder mijn oksels langzaam begint toe te nemen omdat baby Finn besluit het volume een tandje omhoog te gooien in de kinderwagen in de tuin onder de parasol, terwijl alle buren natuurlijk buiten zitten!

"Je krijgt nog een mail met  verdere info" Pffff gelukkig...telefoon uit gedrukt, pompje afgepakt, het laatste stukje blote witte huid van Bjorn ingesmeerd terwijl hij probeerd zichzelf te bevrijden uit mijn houtgreep wat best aardig lukt omdat hij lekker vet is van de zonnebrand.

En nu krijgen we dus een echte baby swing in huis. Wow... Had hem graag al eerder gehad maar vond het echt een luxe aankoop want ze zijn best prijzig.... En manlief staat soms heel terecht even bovenop het gat in mijn hand.. Het lijkt me zelf heerlijk om in de babyswing te liggen, beetje schommelen met een rustgevend muziekje terwijl er allemaal vrolijk gekleurde beestjes boven mijn hoofd de hele tijd rondjes draaien. Hoe kan je beter in slaap vallen? We gaan het ervaren of althans baby Finn gaat het ervaren. En misschien mag zijn neefje Bram ook wel een keertje...

11 jaar geleden

ben heel benieuwd naar je resultaten!!:) veel plezier ermee

11 jaar geleden

Hahaha wat een herkenbare situatie zeg idd een luxe aankoop. Jullie kunnen nu lekker gaan testen en met zo'n lekker actief ondernemend kindje (tenminste zo lees ik dat uit je verhaal) heb je veel situaties om het uit te proberen. Ben erg benieuwd wat baby Finn en neefje Bram ervan gaan vinden.

11 jaar geleden

gefeliciteerd! leuk hoor!!