Snap
  • Zwanger

week 20 (achterstallige blogs)

druk druk druk deze zwangerschap vliegt echt soms ongemerkt voorbij het is dat de kleine lekker druk is!

Week 20 mijlpaal op de helft!!! Wat gaat het toch weer snel.. Hoe langzaam die eerste weken op de een of andere manier gaan zo snel gaan deze weken nu weer voorbij! 

De 20 weken echo is weer achter de rug en best wel gek dat zonder de pret echo met 25 weken straks ik anders helemaal geen kijkje meer mag nemen bij de kleine....Dan is op de helft best wel lang nog.. Echter als ik er over nadenk dat ik in december al weer met verlof ga en zie dat er in de supermarkten inmiddels al weer volop pepernoten etc liggen vind ik het nog heeel kort...

De zwangerschap gaat eigenlijk heel voorspoedig!! Geen rare dingen zoals bij de eerste twee zwangerschappen (gelukkig) Geen rare kwaaltjes behalve al een flinke buik.. Heerlijk om weer elke dag leven te voelen en ook van buitenaf is het al goed te zien en te voelen. 

Een ding is wel vervelend die ellendige zwagerschap dementie... Ik kan echt niets onthouden namen van mensen die ik al jaren ken vergeet ik ineens en ook sommige woorden zijn nu ineens moeilijk om te onthouden.... Het lijkt wel alsof mijn woordenschat ineens flink is afgenomen...

Bij de twintig weken echo kregen we een usb stick met wel 41 mooie foto's van de kleine en je raad het al nergens is die usb stick meer te vinden.... Zo jammer het is dat we met 25 weken nog een pret echo hebben geplant want anders was ik wel heel verdrietig geweest... En echt geen idee waar dat ding zich kan bevinden...Ik heb nog gebeld met het echo bureau maar ze bewaren helaas alleen de medische plaatjes en geen "leuke" foto's.... 

En o ja heerlijk dat de kleine zo beweegt echter helaas 9 van de tien keer op of in mijn blaas heel irritant gevoel..