11 jaar geleden

de beste keuze die ik heb kunnen maken is thuis blijven voor onze zoon vanaf de geboorte. We hebben het dan wel niet zo breed maar ik heb zelf de zorg en opvoeding. Als ik zie hoe kinderen veranderen door de opvang ben ik erg blij dat ik thuis ben.

11 jaar geleden

Ik werk 3 dagen in de week maar ik ben gastouder dus ik vang de gastkindjes op bij mij aanruis. Zo ben ik voor mijn eigen kinderen altijd thuis, voor school, na school en inde vakanties. Ik vind het de ideale baan als je kinderenhebt.

11 jaar geleden

Sinds kort heb ook ik mijn draai gevonden. Mijn partner zit op de vaart en is 1 week thuis en dan 1 week weg of langer. Zelf werk ik 2 dagen in de week en dan gaat Quin naar de opvang toe. Ik heb een maaltijdschema en een schoonmaakschema. Als ik ga werken dan eten we een makkelijke maaltijd omdat ik laat thuis ben en Quin toch op tijd op bed wil hebben. Het geeft dan minder stress als we die avonden makkelijk eten, denk dan aan brood met soep of een p-dag. Het schoonmaakschema heeft mij geholpen om weer overzicht in het huishouden te krijgen. Opgegeven moment propte ik alles in 3 dagen en dat ging gewoon niet. Ik was op. Nu het verdeelt is hou ik zelfs meer tijd voor mezelf over.

11 jaar geleden

zelf ben een werkende moeder van 2 kinderen. Heb een zoontje van bijna 3 jaar (september) en een dochtertje van bijna 4 maanden. ik werk zelf 40 uur in de week; ben een juf in groep 6. en het werken bevalt mij. ik ben geen stay at home mom. mijn taken blijven af en toe wel eens een dagje staan. maar belangrijkste taken zoals koken, huis schoon doe ik dagelijks. het is niet makkelijk, maar ik ga er niet dood van. ik bedoel, ik heb nog een partner thuis. maar respect voor werkende moeders die alleen hun kinderen opvoeden. het komt wel goed. zoals linda79 schrijft: werk volgens je eigen plan en schroom niet om iemand te vragen je er bovenop te helpen.