Snap

week 19 cravings en guilty pleasures

het voelt soms wat gek maar ja moet eigenlijk wel kunnen gekke trek en behoeftes tijdens de zwangerschap

19 weken zwanger alweer! Deze week was ook de week van de 20 weken echo en alles zag er goed uit!!!

Het is nog steeds een jongetje en hij groeit mooi gemiddeld! 

Deze zwangerschap heb ik echt gekke trek en gekke behoeftes...Ik herken dit helemaal niet van mijn vorige zwangerschappen!! Zo moest ik aan het begin van deze zwangerschap elke dag een glas vers geperste jus d'orange..... Ook heb ik in die tijd een noten fetisj en at ik elke dag een hand noten door de yoghurt dont know why??

Daarna volgde een bitter lemon fase... Ik hou helemaal niet zo van bitter lemon maar maar man wat was dat zeker met het warme weer de ultieme dorstlesser... Nu is dat inmiddels wel weer een beetje over de trek in bitter lemon. 

Maar nu de huidige craving voelt toch een beetje gek en fout....

In de blije doos van de etos zat een gratis blikje ik meen amstel radler.. (alcohol vrij natuurlijk) Voor de gene die niet weten wat dit is dit is bier met citroen limonade erdoor...

Nou gruw ik echt van bier heb ik nooit lekker gevonden en ook heb ik geen enkele behoefte aan alcohol oid maar toch maar dit blikje in de koelkast gezet want je weet maar nooit misschien toch maar een keer proberen. En inderdaad toch een keer het blikje opengemaakt en toch maar geprobeerd! Want tja we blijven toch Hollanders en hij was gratis en dus zonde om weg te gooien en als het echt niet lekker is kan dat altijd nog.....

Nou niets van dat.....Na de eerste slok was ik hooked... Tot hilariteit van man lief.... Ik die geen bier lust en eigenlijk van de geur al moet kokhalzen....Dus nu tijdens de wekelijkse boodschappen gaan er dus twee treetjes amstel radler 0.0 in de wagen... En dat voelt toch een beetje gek en fout... Als ik 's avonds roep of mijn man een blikje bier voor mij wil mee nemen uit de koelkast klinkt dat toch een beetje ongepast voor een zwangere vrouw..

Tijdens de lunch thuis tegenwoordig drink ik nu dus regelmatig een flesje radler... en dat voelt toch een beetje stout om de een of andere reden.... Ik voel me zelfs een beetje een alcoholist....terwijl en GEEN alcohol in zit.. Een beetje een aso en een verslaafde.....Ik beperk mijn Radler inname tot 3 per dag want volgens mij word je er ook dik van.... En het begint nu ook een beetje gek te voelen want mijn buik is nu inmiddels wel overduidelijk zichtbaar als zijnde zwangerschap buik en met een boodschappen tas vol lege (bier) flesjes naar de flessen inname in de supermarkt lopen voelt echt ontzettend fout (iedereen zal wel denken)... 

Daar heb ik dan nu maar de oplossing voor bedacht dat manlief dus nu maar verantwoordelijk word voor het wegbrengen van de lege flessen !!

Maar goed voor alsnog weegt mijn trek erin niet op tegen de schaamte en blijf ik het lekker drinken....

9 jaar geleden

Haha, ik moest heel erg lachen om je blog! Radler is inderdaad heerlijk. Ik ben nu niet zwanger, hou ook totaal NIET van bier, maar radler vind ik ook echt heerlijk! Ik begrijp dat je je soms een beetje stout voelt, maar als het 0.0 is moet het geen kwaad kunnen. Het gaat jou nu alleen maar om de smaak. Nu hoop ik alleen niet dat je Radler MET alcohol lekkerder vind (vind ik wel namelijk), want als je er dan 3 per dag neemt ben je wel alcoholist hahaha. Geniet er lekker zou ik zeggen :)!!!