Snap

pret/geslachtsbepalings echo en het is een???

Jaaaa we weten wat het is pret echo was super! Alles ziet er goed uit en het is een.....

Hoeraa!!! Afgelopen donderdag was het zover.. Iedereen ingepakt in de auto en onderweg naar Amsterdam.. We hadden wat moeite om het echo bureau te vinden maar we waren gelukkig prima op tijd.

We moesten nog even wachten voor we aan de beurt waren maar gelukkig mochten we snel naar binnen. 

De echoscopist vroeg nog wat we dachten dat het zou zijn.. Waarop ik vertelde dat ik juist vannacht had gedroomd over een jongetjes baby met een compleet melkgebit !?! (iets met gekke dromen tijdens zwangerschap) en manlief vertelde dat hij dacht dat het een meisje zou worden. 

Nou goed eerst maar eens kijken. Nou dat duurde niet lang het eerste wat ik in beeld zag komen waren twee benen en waarop de echoscopist vertelde nou dit is in ieder geval een jongen!! Hoeraaa een echt mannen gezin.. Dat wordt een hoop voetbal kijken voor mij in de toekomst.. Maar goed heel blij en alles zat erop en eraan en zag er goed uit.. Mooi gemiddeld qua groei en geen rare dingen te zien vooralsnog.. En we zijn super gelukkig met nog een mannetje erbij!! Ook praktisch erg makkelijk moet ik eerlijk zeggen.. Natuurlijk is zou had het leuk geweest een meisje maar het scheelt toch dat een hoop kleding, speelgoed en andere zaken al ingericht zijn op twee mannetjes en straks dus drie!

En het belangrijkste 80 a 90% van de twintig weken echo is vast na gekeken met super fijne uitleg en dat geeft toch een heel geruststellend gevoel. Ik heb de hele weg naar huis met een big smile in de auto gezeten heerlijk!!

9 jaar geleden

Spannend Sonja aanstaande donderdag!! Ik wacht nog even met shoppen als we straks aan de baby kamer gaan beginnen ga ik alle baby kleertjes uit zoeken en komt er zoiezo een nieuw outfitje voor als hij net geboren is hij fris vers en nieuw op de wereld en daar hoort ook een nieuw fris en verst outfitje bij waarschijnlijk heb ik niet heel veel kleding nodig ik heb nog genoeg liggen van de andere twee mannen...

9 jaar geleden

Ha gefeliciteerd, wat leuk!! Ga je nu ook flink shoppen of is dat niet echt nodig met je andere mannetje :-) Mijn vriend en ik hebben ook het idee dat we een jochie krijgen. Aanstaande donderdag krijgen wij duidelijkheid :-)

9 jaar geleden

Wat super!! Van harte gefeliciteerd!! Nog een mannentje erbij, top!

9 jaar geleden

gefeliciteerd met jullie baby-boy!!! Echt heel erg leuk. Een meisje zou leuk zijn ja, maar wat is er belangrijker dan een gezond kindje toch? En het is inderdaad praktisch als je al een jochie hebt haha. Geniet er lekker van. Veel liefs.