Snap
  • Zwanger
  • Gezond

extra verloskundige afspraak

15 weken zwanger en hopenlijk voor het eerst het hartje luisteren vandaag!

Vanmiddag mogen we een keer extra naar de verloskundige! Met 13 weken waren we daar voor het laatst en toen lukte het niet om het hartje te vinden... De week ervoor hadden we de combinatie test gehad en toen zei de echoscopiste aan het begin van de echo o ja ik zal op het einde als ik klaar ben met meten nog even het hartje laten horen!! Je raad het al we vergaten het allebei....Ik dacht ach volgende week zitten we bij de verloskundige dan horen we het dan voor het eerst.. Helaas niet te vinden. De verloskundige vertelde ons dat dit wel vaker het geval was en zeker bij een derde omdat doordat je baarmoeder wat snelle groeit de baby veel verstop plekjes heeft en dat ze zich totaal geen zorgen maakte... Ik ook eigenlijk niet maar toch gaat het wel af en toe door je hoofd het zal toch wel allemaal goed gaan daarbinnen?? Maar goed we mogen dus vandaag extra komen om een nieuwe poging te wagen met de Doppler....toch wel spannend... Sinds een paar dagen denk ik de baby te kunnen voelen dus maak me ook niet heel veel zorgen maar toch straks zijn het mijn darmen oid.. Mochten ze nou vanmiddag weer geen hartje kunnen vinden mogen we gelijk door naar het echo centrum of ziekenhuis voor een echo...maar daar reken ik eigenlijk niet op ik verwacht dat ze het vast kunnen vinden.... 

Met de kwalen gaat het eigenlijk prima behalve dat ik best wel moe blijf.... Die vervelende misselijkheid is gelukkig al twee weken weg (Ik hoefde gelukkig niet te spugen). En ook moeders voor moeders is alweer klaar!! Die moeheid heeft volgens mij ook wel te maken met het warme weer dus ik hoop dat het iets koeler blijft dan slaap ik ook wel een stuk beter 's nachts moet ik zeggen..Ook ga ik me opgeven voor zwangerschaps- Yoga...Best wel een dingetje want ik ben best wel een beetje een stijve plank zeg maar hahaha...Maar goed we gaan het zien het is 10 lessen en begint in augustus.. Een puf cursus heb ik bij mijn oudste gedaan dus die sla ik over merkte bij de tweede dat het eigenlijk als vanzelf gaat tijdens de bevalling dus daar vertrouw ik nu ook weer op!!

9 jaar geleden

Ik Wonna, ik denk inderdaad dat je je niet veel zorgen hoeft te maken. Ik ben benieuwd of ze het volgende keer wel kunnen vinden, maar denk het wel hoor. Vervelend dat je nog zo moe blijft, Dat zou zoals je zegt met het weer te maken kunnen hebben maar ook gewoon met de zwangerschap zelf. Laat even weten hoe de Yoga was, haha. Ik ben ook een houten plank, dus voor mij zou het ook een uitdaging zijn. Succes!