9 jaar geleden

2 jongens? Wat heerlijk! Ik las bij de reacties al dat je man een meisje denkt, mijn vriend zei ook een meid! En hij had gelijk! Jongen of meisje, allebei leuk! In ieder geval gefeliciteerd en ik zal je blog volgen, want nu ben ik toch benieuwd of je man gelijk heeft ;) Haha. Groetjes!

9 jaar geleden

Ja dat is goed, leuk ik ben benieuwd :)! Een meisje zou dan inderdaad leuk zijn, dan heb je van beide wat rondlopen haha! Maar zoals je zegt, een jongen is natuurlijk ook meer dan welkom. Als de kids gezond zijn dan maakt het niet uit wat het wordt. Maar als je man gelijk heeft dan zou dat stiekem wel heel leuk zijn :)!

9 jaar geleden

Ik heb zelf geen enkel idee of gevoel mijn man zet in op een meisje en die had het bij de eerste twee ook steeds goed !! Het maakt me niets uit ook iedereen denkt dat ik graag een meisje wil maar het maakt me oprecht echt niets uit! Een jongen is zo mogelijk iets makkelijker qua kleding en speelgoed zeg maar ( we hebben twee zonen) . Ik zal bloggen zodra ik het weet!

9 jaar geleden

Bij 17 weken de pretecho al, wat leuk! Ik ga die doen bij ongeveer 26 weken, erg leuk! Ben benieuwd wat je ervan vind en wat je al kan zien. Super dat het goed gaat, weet je al wat het gaat worden?