Profile icon Profiel News icon Posts (9)
Blog image
  • Kind
  • post

Hoe noem jij het???

Samen met je zoon in bad. En dan komt een vraag waar je even over moet nadenken =)

Zoals sommige van jullie weten is onze zoon 2,5 jaar oud. Hij praat heel goed, maar soms zou je willen dat hij nog even niks zegt. Of dat je zelf een beter antwoord had, achteraf gezien. Zo ook toen ik samen met Neo in bad zat. Het is altijd heel gezellig in bad. vaak ook erg lachwekkend, want soms als hij mij borst ziet, hang hij eraan om even tussen het spelen door te drinken.

Artikel lezen
50 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie
  • post

wel of niet op verjaardag?

De geschiedenis met de moeder van mijn vriend is een hele lange en een hele vermoeiende. De ouders van mijn vriend zijn al meer dan 25 jaar gescheiden trouwens. Met mijn schoonvader hebben we helemaal geen problemen. (kan de moeder van mijn vriend ook geen schoonmoeder noemen want dat is ze naar mijn gevoel niet).

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Verjaardagsirritaties (waar bemoeien ze zich mee?)

Ik zie er soms tegenop als er een verjaardag is bij mijn familie. Iedereen weet dat we onze zoon Neo geen producten met suiker (en al helemaal geen zoetstoffen) of producten met veel te veel zout willen geven. Neo is nu 1 jaar en 9 maanden en we vinden hem nog veel te jong voor veel suiker en zout (maar ook sommige andere toevoegingen aan voedsel, zoals sommige E-nummers). En telkens heb ik het idee dat ik me moet verdedigen.

Artikel lezen
9 Reacties tonen