9 jaar geleden

Doe wat jij denk dat goed is. Laat je niet onder druk zetten door anderen =) Mijn zoon is er inmiddels wel vanaf (3,5 jaar). Ik had er niet zo'n moeite mee dat het ging stoppen, maar denk omdat ik het nam zoals het kwam en mezelf nooit een periode heb opgelegd. Beter als mamamelk is er niet moet je maar denken. Heel veel plezier en laat die man van je maar lullen Evelien hihi

9 jaar geleden

Hier precies dezelfde reacties. Voornamelijk van mijn man. Die wil natuurlijk weer wat meer zijn vrouw terug ;) En dat snap ik ook best. Hij zegt ook elke keer: na een jaar stop je toch? Je gaat toch niet door tot 4 jaar? En zelf denk ik ook dat ik vier jaar niet zal gaan doen, maar wel merk ik dat het misschien wel langer dan een jaar zal zijn. Net wat je zelf zegt, Muisje, gewoon naarmate ze zelf minder wil. Het is wel écht een momentje van ons tweetjes! Heerlijk! En voordeel is inderdaad dat je niet hoeft af te bouwen! :) Nadeel is dat je natuurlijk op je werk nog langer moet kolven. Maar dat is dan niet anders.. Alles voor het goede doel!

10 jaar geleden

Ik bedoel ik ben Kim...

10 jaar geleden

Ik ben mwkgw, was nog niet ingelogd.. Ben nieuw op deze site. Moet zeggen dat ik dit een goed initiatief vind, zodat moeders ervaringen kunnen uitwisselen !