8 jaar geleden

Ik herken het wel, alleen niet zo extreem! Maar wie doe je er een plezier mee nog naar die verjaardagen te gaan? ;) niet jezelf denk ik

10 jaar geleden

dat zijn mensen die zelf te dikke kinderen krijgen of kinderen met rotte tanden, of allerlei allergieen =) Maar nog irritanter is inderdaad dat ze je kinderen toch snoep geven ondanks dat ze weten dat je het niet wilt. Of je er nu bij bent of niet. Dus een heleboel mensen vallen af als oppas =)

10 jaar geleden

Ik zie dat dit een oude blog is maar wel toch even reageren omdat dit erg herkenbaar is. Wij hebben een dochter van 16 maanden en willen ook graag zout en suikers en e nummers beperken. En vaak krijgen wij te horen dat ze niets mag en dat we streng zijn. Ongeloofelijk dat er mensen zijn die zich zo met de opvoeding van ander durven te bemoeien. Succes met alles en probeer je er niet van aan te trekken. Doe wat jullie willen!!!

10 jaar geleden

ja, inderdaad, met een allergie is t toch helemaal raar dat mensen t niet snappen. Gelukkig is er op internet tegenwoordig heel veel te vinden met lekkers dat je wel kunt maken op een verantwoorde manier, en ook voor mensen/kinderen met allergieën. Zo kunnen ze toch een cupcakeje meepakken =) Ik maak met verjaardagen hier thuis alles zelf. Dan weet ik wat erin gaat. Als mensen het niet willen snappen, want dat is t volgens mij, jammer dan, maar dan is het hun probleem, en is inderdaad het beste als je ze dan maar laat voelen door uit de buurt te blijven. Misschien realiseren ze zich op een gegeven moment wel wat ze missen. Maar ik merk het ook bv bij de Hema. Als kinderen daar naar de wc zijn geweest krijgen ze een doosje snoepjes. Je had die kop van die vrouw moeten zien toen ik ze, dan Neo dan van mij niet mag. Ze vragen trouwens niet eerst aan papa of mama, nee geven je kind gelijk wat. (bij de Turkse winkel vroeg de verkoper trouwens wel eerst aan mij of Neo een lolly mocht, dat vond ik dan meteen superfijn)