Profile icon Profiel News icon Posts (16)
Blog image
  • Mama
  • Fotoshoot
  • #zwanger
  • #babyboy
  • #verdriet
  • Laatsteloodjes
  • LevenEnDood
  • gipsbuik

De laatste (zware) loodjes...

De laatste loodjes dus.. Die helaas toch zwaar worden! Kwaaltjes heb ik nog steeds niet, maar ik werd even met beide benen op de grond gezet! Wat maak ik me soms onnodig druk...

Als ik mijn dochter haar verjaardag maar voorbij ga, is zo'n beetje het enige wat ik nog denk in de laatste weken van mijn zwangerschap. Ik loop nog steeds fluitend rond en heb nog steeds, op het maagzuur na, geen kwaaltjes. Ik slaap goed, voel me goed en heb eigenlijk nergens last van! Ik doe dus ook alles nog wat ik daarvoor ook deed, ook op mijn werk gaat het prima!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • speen
  • #geenspeen

Dag dag speen!

Ik ben wel klaar met het speentje van onze dochter... Maar is ze dat zelf ook al.....?

Zo rond oud en nieuw 2017/2018 bijt onze dochter haar speentje om de haverklap kapot. Daarnaast wordt onze dochter in maart 3, dus vind ik het eigenlijk wel mooi geweest! Ik wil haar van de speen af. Straks hebben we er een baby bij en ik vind haar er te groot voor worden. Ze is gewend in d'r nieuwe kamer en nieuwe bed en we (vooral mijn man) hebben veel te vaak een excuus bedacht waarom ze nog niet hoefde te stoppen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • baby
  • #zwanger
  • #boy
  • #20wekenecho

It's a boy!

Na een goede 20 weken echo sneden we 's avonds de taart aan, en.... Het is een jongen! We krijgen een zoon, een broertje voor onze dochter. Een koningspaar, van beide 1. Wat een enorm geluk! Maar 's avonds op bed kwam de onzekerheid toch wel eventjes... Rot hormonen! Ik ging opeens denken dat ik niet voor een jongen kon zorgen, ik snapte dat niet en had dat nog nooit gedaan. Gelukkig was daar mijn man, (toch fijn dat die geen last hebben van hormonen die mannen... Kunnen ze je af en toe weer even met beide benen op de grond zetten) die mij gerust stelde! Ik kan heus wel voor een jongen zorgen. Oké, als hij het zegt!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Bed verhogen met een extra matras??

Het bed verhogen.. Juist.. Bij mijn eerste netjes met klossen het bed verhoogd, maar nu....is een extra matras voldoende?

Ja, we weten allemaal dat het moet.. Het bed verhogen. Bij onze eerste hebben we keurig netjes klossen besteld en ons bed vanaf 37 weken verhoogd. Ik kon, zo klein als ik ben, amper mijn bed in en uit, maar...dat hebben we er allemaal voor over. Natuurlijk heb ik dat er nu, bij onze tweede ook voor over, maar ons 'oude' bed maakt over een aantal weken plaats voor een nieuwe, mooiere, grotere en luxere boxspring! Heerlijk! We kunnen niet wachten tot hij er is, we hebben onszelf verwend zullen we maar zeggen. Maar hé, zo'n bed gaat als het goed is jáááren mee!

Artikel lezen
21 Reacties tonen
Blog image

De eerste echo.... een mooi kloppend hartje!

Anderhalve week wachten tot de eerste echo.. maar toen het zo ver was.....meteen weer verliefd!

We moesten anderhalve week wachten op de echo. Dan zouden we 'eindelijk' weten hoe lang ik al zwanger ben. Dan is daar de dag van de echo. We moesten er om 09.40 uur zijn. Precies vandaag slaapt dochterlief uit en komen we wat haar betreft een beetje in tijdnood. Nouja...daar hielp ze zelf ook een beetje aan mee door in haar broek te plassen, terwijl ze al zó goed zindelijk is. Dus weer wassen, omkleden en snel weg. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Nog anderhalve week tot de 1e echo...

Maandagochtend 08.30 uur! Ik mag de verloskundige bellen. Gelijk doen of zal ik eventjes wachten...

Het heeft even geduurd, maar hier het vervolg. Maandag kon ik pas naar de verloskundige praktijk bellen.. dat weekend van donderdag middag tot vrijdag ochtend duurt erg lang. Maar eindelijk is het zover.. 08.30 uur. Zal ik meteen bellen? Nee, dat is zo opdringerig en overdreven ik wacht even.. 08.35 uur. Zal ik dan nu bellen? Oh nee wacht, ik moet nog even plassen en ik zal toch nog even wachten. 08.45 uur. Ik ga bellen! In gesprek... pff had ik toch maar gelijk om 08.30 uur gebeld!

Artikel lezen
1 Reacties tonen