Snap

Het echte genieten is begonnen

We hebben iedereen vertelt dat ik zwanger ben van de 2e en aangezien ik nog steeds geen kwaaltjes heb is het écht genieten!

We hebben na de eerste echo de ouders op de hoogte gebracht van onze zwangerschap en natuurlijk waren zij erg blij! Op 1 september hadden we de 2e echo en de uitgerekende datum is nu 1 dag opgeschoven. Naar 27 maart 2018! 

Hierna hebben we ook goede vrienden op de hoogte gebracht en toen ik 11+3 dagen zwanger was hebben we het ook via social media gedeeld! Een relatief onnodig 'dingetje' maar het zorgt er wel voor dat al die twijfelende mensen die al even een vermoeden hadden (want ja.. met een 2e zie je het nu eenmaal eerder) meteen weten hoe het zit! 

'Gelukkig' heb ik nog steeds geen last van zwangerschapskwaaltjes, dus we kunnen nu volop genieten! Niet meer geheimzinnig doen en stil genieten, maar gewoon openlijk blij kunnen zijn en het met iedereen kunnen en mogen delen.

Het is natuurlijk het zoveelste 'cliché' maar de zwangerschap van een 2e kindje gaat voor je gevoel écht sneller dan bij de eerste! Maar daarentegen is er ook nóg meer het besef dat zwanger zijn, een goede voorspoedige zwangerschap én een gezond kindje helemaal niet vanzelfsprekend is! Nu dus rustig naar de 20 weken echo toeleven en hopen dat alles er daar goed uitziet! Morgen maar even bellen voor de afspraak, hij kan maar vast in de agenda staan!

6 jaar geleden

Gefeliciteerd!!!

6 jaar geleden

Wat leuk mijn zoontje is van ook van 15 maart en ik ben voor nu nog uitgerekend op 15 april van de 2e morgen eindelijk weer een Echo! Hele fijne zwangerschap gewenst ik moet het nog wereldkundig maken haha nog even een leuke manier vinden. Hoop dat je zonder al te veel kwaaltjes door kan gaan!

6 jaar geleden

Gefeliciteerd!!! Heerlijk zonder kwaaltjes gaan genieten, Want het klopt helemaal een tweede zwangerschap vliegt idd zo voorbij. Liefs