Snap

Meer 'kwaaltjes' nu ik het weet..?

Heb ik nu echt 'last' van de standaard 'kwaaltjes' of zit het tussen mijn oren..?

Ik weet nu dus dat ik zwanger ben en het lijkt gewoon of ik nu ook meteen meer voel. Je weet wel...krampje hier, krampje daar, eerder het zuur, ruik sterker, etc.

Je hoort mij niet klagen, absoluut niet! Maar toch lijkt het zo dat ik meteen meer kwaaltjes heb nu ik weet dat ik zwanger ben. Natuurlijk.. ik kom steeds verder in de zwangerschap dus er gebeurd ook steeds meer in mijn lijf en dat voel je. Logisch denken... ik begrijp het wel, maar toch.

Misschien is het ook wel dat je er wat makkelijker aan toe geeft nu ik weet dat ik zwanger ben. Je voelt wat en je weet dat je zwanger bent dus natuurlijk ben je er wat meer alert op.

En natuurlijk denk ik bij elk krampje of elke steek: 'ohjee, is dit wel goed?' & 'hoort dit wel?'. Ik had dat niet verwacht van mijzelf, want ik heb dit tenslotte al een keer meegemaakt. Toch ben ik ook nu weer zo 'angstig' en 'bezorgd'. Maarja.. het is een kindje..mijn kindje..ONS kindje.. het broertje of zusje van ons meisje. Nu al zo gewenst! En ja ik ga voor het gemak even uit van 1 kindje.

Ik ben ook meteen veel emotioneler. Nu al.. pff.. hahaha. Oh en nog zoiets.. We willen het pas vertellen aan de familie als we weten hoever ik ben, maar ik heb natuurlijk nog geen afspraak met de verloskundige of voor een echo. Maar.. het lijkt nu ook echt opeens alsof iedereen naar mijn buik kijkt! Maar dan ook echt iedereen. En het lijkt ook nog eens of het al te zien is! Men! Ik kan niet wachten tot ik kan bellen voor de afspraak bij de verloskundige en een echo. Tot die tijd doen we gewoon alsof er niks aan de hand is en hopelijk heeft niemand dan iets door! 

6 jaar geleden

Eetlust had ik bij mijn eerste zwangerschap gewoon 'normaal', maar nu... Ik heb écht heel de dag honger! Heb een mega lading gezonde snacks in huis gehaald, want ik heb te pas en te onpas trek! Hahaha!

6 jaar geleden

Heb geen idee Haha.. had nergens last van.. echt helemaal nergens... maar ergens denk k wel dat het zo is.. dat als je het weet dat je meer voelt/last hebt omdat je dan bewuster bent zal maar zeggen.. Het enige wat ik verloren ben is Mn eetlust.. en die is nu 10 maanden later nog steeds niet terug...

6 jaar geleden

Herkenbaar, was al een paar weekjes zwanger zonder het te weten. Dinsdag getest, woensdagochtend misselijk....

6 jaar geleden

Heeeel herkenbaar hahaha! Ik had al wel wat symptomen maar toen ik een test had gedaan en erachter kwam dat ik "echt officieel" zwanger was, werd ik ineens ziek, zwak en misselijk en voelde ik alle mogelijke symptomen haha :)