Profiel Posts (20)
Blog image

Temptation island ..

Deze is voor de deelnemers van Temptation Island. De feiten na de beelden.

Je ontkomt er niet aan. Temptation Island. Het ene na het andere bericht verschijnt erover. En vaak gaat het allemaal over hetzelfde! Ik snap sowieso niet dat je aan zo een programma mee wil doen. Je weet wat er allemaal van komt, zowel in de media als in het programma. En dan nu janken als er roddels over je verschijnen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Waar is mijn kleine baby gebleven?

Bijna een jaar verder. Waar is mijn kleine baby gebleven? Loslaten, ik kan het niet!!

Er is bijna een jaar voorbij. Levi is nu bijna 11 maanden en is allang geen 'baby' meer. Het is een heerlijke ondeugende dondersteen! Maar vooral heel makkelijk en lief!! De eerste maanden was het echt mijn inimini kleine baby, mijn kleine knuffelbeertje. Hele dagen was ik met hem aan het knuffelen. Nog zo afhankelijk van mij. Waar ik ging, ging hij. Me and my shadow. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Twee mannen in mijn leven...

Ik heb 2 mannen in mijn leven. Zij hebben geen idee hoeveel onvoorwaardelijke liefde ik voor hen beide heb....

Man nummer 1 is geweldig, lief, zorgzaam, liefdevol, en past perfect bij mij. Wij vullen elkaar geweldig aan. We delen al 5 jaar lief en leed, en hebben onze ups en downs gehad. Samen heel veel overwonnen, en alleen maar sterker geworden door alles. Samen lachen en samen huilen omschrijft onze relatie perfect. We hebben een heerlijk koophuis, elkaar, onze zoon, ons hondje.. Dus wat heb ik dan te klagen zou je zeggen? Nou inderdaad, niks. Maar wat ik niet wist, is dat man nummer 2 op mijn pad zou komen. Dat man nummer 2 mij nog meer liefde zou laten voelen, dan man nummer 1 al die tijd al had laten voelen. Man nummer 1 zal zich nu wel achter gesteld voelen, maar ik kan er echt niks aan doen. Man nummer 2 staat nu echt boven man nummer 1. En dat weet hij, dat voelt hij, en toch, toch neemt hij het mij niet kwalijk. Hij accepteert het zoals het is. Wat een geweldige man is nummer 1 toch eigenlijk he? 

Artikel lezen
2 Reacties tonen