6 jaar geleden

Want niet alle mannen zijn zo moest er staan.

6 jaar geleden

Wat een naar verhaal zeg. Bah! Ik herken me partner hier totaal niet in. Die biefstuk, dat wijntje kon me allemaal niks schelen ik droeg mijn wederhelft in mijn buik. Ook voor mijn vriend zou er een hoop gaan veranderen, ik was de makkelijkste niet in onze zwangerschap dus lieverd geniet van je biertje je biefstuk en nog zoveel meer. En mijn vriend nu is een ontzettend lieve vader. Als ik moe ben gaat hij uit bed en ik heb tijd voor mezelf wanneer ik daar behoefte aan heb. Spijtig te lezen hoe jij overal in staat en de mannen zo hard afkraakt. Misschien moet je dit blog is aan je vriend/man laten lezen want volgens mij heb jij behoefte aan alles wat je beschrijft over de "mannen" Dus communiceer zoals je zelf beschrijft. Maar richt dan dit blog aan je eigen vriend/man want niet alleen vaders zo!

7 jaar geleden

Zow... dat is nogal wat allemaal. Wat vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaringen hebt opgedaan. Wees gerust, echt niet elke vent is zo, dus ook voor jou is er nog hoop! En mensen kunnen veranderen, zeker bij zo'n ingrijpende veranderingen in je leven. ;-) Overigens ben ik ook een papa "just be" ipv "to be", maar ik kan me ook in niks herkennen wat hier staat beschreven over "de man". Ik zal niet ontkennen dat het soms moeilijk is om die omschakeling te maken, maar mama heeft daar net zo goed moeite mee en beide maak je fouten. Dat zal overigens ook nog wel even zo blijven, de wegen naar Rome zijn ook niet van vandaag op morgen gebouwd. Sterker nog ze hebben er een heleboel moeten bouwen want er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Als ik je een tip mag geven, communiceer! En blijf dat ook vooral doen! Als jij vindt dat je vent zich als een neanderthaler blijft gedragen, dan wordt het tijd dat je hem tot de orde roept. Ben ook duidelijk en concreet, want "stille hints" of "rooksignaal en tromgeroffel" zijn allemaal van die dingen die de meeste mannen niet snappen.

7 jaar geleden

Mindy, het gaat denk ik in onze reactie ook niet over omtoveren tot perfecte papa, want ook geen enkele mama tovert om in een perfecte mama, maar een man neerzetten als zuipende kroegtijger die zijn vrienden voorop stelt, is geen man die toe is aan het vaderschap. Elke vader, of papa, heeft puntjes waar hij in zou kunnen veranderen. En naar mijn mening heeft dat niets te maken met niet willen, maar met het feit dat de mama die taken automatisch op zich neemt en hij dus niet inziet dat hij die taken ook over kan nemen. Ik vind persoonlijk dit een heel kortzichtige blog. Ik lees vooral veel frustratie, die niet op de man geuit moeten worden.