Snap

begonnen met vloggen!

Wij zijn begonnen met vloggen! Wij geven jullie een kijkje in ons leven. We vloggen over de dagelijkse dingen en het ouderschap.

Het is zo ver! Wij zijn begonnen met vloggen! 

Ik moest er echt even aan wennen, je praat tenslotte tegen een camera, op straat kijken mensen je raar aan of na. Maar ik vind het super leuk om te doen! Ik vlog samen met Nick over ons leven, de dingen die we meemaken maar ook over het ouderschap. Van de week hebben wij bijvoorbeeld een bevallings vlog samen opgenomen. 

Onze kleine man is soms te zien in onze vlogs, maar niet herkenbaar. Wij hebben er sowieso bewust voor gekozen om Levi niet herkenbaar op social media te delen. Dus ook in de vlogs laten wij zijn gezichtje niet zien. Dat is een keuze die hij zelf moet maken als hij oud genoeg is. Maar nu maken wij deze keuze voor hem, om hem te beschermen. 

Ook ga ik binnenkort een vlog op gaan nemen met 2 vaders waar ik vragen aan ga stellen over het vaderschap. Ik ben benieuwd hoe vaders erin staan en hoe zij het ouderschap beleven. Ook wil ik moeders ondervragen over het moederschap. Zo komen er dus allerlei video's voorbij. Zelf zullen wij onze verhalen delen over onze miskraam, zwangerschap, bevalling en kraamweek.

Het is super spannend allemaal maar we hebben er zin in!! Op naar veel leuke video's waar andere iets aan kunnen hebben. Ons kanaal vindt je in mijn bio.

Heb jij ook een eigen kanaal en vlog je? Laat het mij weten, dan ga ik even kijken! =)