Snap

Temptation island ..

Deze is voor de deelnemers van Temptation Island. De feiten na de beelden.

Je ontkomt er niet aan. Temptation Island. Het ene na het andere bericht verschijnt erover. En vaak gaat het allemaal over hetzelfde! Ik snap sowieso niet dat je aan zo een programma mee wil doen. Je weet wat er allemaal van komt, zowel in de media als in het programma. En dan nu janken als er roddels over je verschijnen.

• Rosanne - Niels •

*Roos, volgens jou heeft Alex een kleine scheve pik. Maar toch was je gekreun op tv goed te horen. Daar in tegen was er in een aflevering ook te zien wat voor paal je van Alex in je hand had. Je spreekt jezelf behoorlijk tegen. Ook omdat je hem blijkbaar nog wel appt en zelfs mist.

*Niels, al snel verdween je hand in het broekje van Parastoe. Daarna besloot je om jezelf te gedragen. Goed gelukt, maar ook jij heb je op de dreamdate niet netjes gedragen. *En die fakkel weg schoppen, veranderde dat iets aan het feit dat Roos het bed heeft gedeelt met Alex? *Roos is/was de vrouw waar je mee wilde trouwen, waarom doe je dan mee met dit programma? 

• Jolien - Herbert •

*Jolien, meisje meisje wat doe je jezelf aan! Hij mag alles en dat moet je hem maar vergeven, maar jij mag niks. *Je verteld hem gekust te hebben maar volgens de geluiden uit de kamer op je dreamdate is er meer gebeurd. Wees gewoon eerlijk, (geluids)beelden liegen niet! *Je bent samen met Saartje (de Temptation van Herbert) gespot op een foto. Heb je haar neusring er nog uitgetrokken zoals je zei? *Ach, je zal Herbert wel weer alles vergeven hebben en hij jou. Want een meisje zoals jij, die alles maar vergeeft, wat hij ook doet, zal hij nooit meer vinden. 

* Herbert, je bent een rare vogel. Jij mag alles doen met Saartje, maar als Jolien zegt dat ze gekust heeft is jullie relatie ten einde? Raar verhaal. Zij heeft jou meerdere keren vergeven. Een relatie is geven en nemen. Volgens mij neem jij alleen maar, letterlijk en figuurlijk. Je hebt Jolien volledig in je macht en dat weet je!

•Lize & Jefferson•

* Lize, jij bent volgens mij de enige die van Temptation Island gelukkig is geworden. Smoorverliefd op Ken. Persoonlijk vind ik dat je Jeffie wel erg snel aan de kant schoof. Maar als je gevoel voor Ken toen al zo sterk was, snap ik het ergens wel. 

*Jeffie, je beelden met Nastasja logen er niet om. Dat je boos bent op Lize snap ik volkomen. Eigenlijk had ik van jou de meeste sensatie verwacht. Gelukkig zwemmen er meer visjes in de zee! 

•Lisa - Merijn•

* Lisa, sneaky meisje dat je bent. Je hebt het spelletje goed gespeeld. Helaas voor jou zijn er meer beelden dan je had verwacht. Ik snap dat Merijn is gaan flippen. Je hebt 2 kanten. De afstandelijke Lisa voor de camera en de handtastelijke Lisa achter de camera. Ik hoor je nog zeggen "doe het dan op me billen" en de volgende dag zeg je: "ik heb niet gezien wie op mijn billen sloeg. Anders had ik er wat van gezegd." Droom verder meisje! Bahhh....! *Je hebt Nina gespeelt in gtst, toen nog onschuldig en lief. *Heb je Merijn trouwens nog op zijn bek geslagen zoals je zei? 

* Merijn, ik vond het mooi om te zien hoe je over Lisa sprak. Vol respect. Helaas heeft zij daar zelf een einde aan gemaakt door sneaky te doen. Je actie met Pommeline vond ik geweldig. Maar ook jij bent volgens mij niet helemaal eerlijk geweest tegen Lisa. Wat is er met Pommeline in die badkamer gebeurd? Volgens de media heb je ook een dochter, ik snap niet dat ze je dochter niet in bescherming hebben genomen door dat niet bekende te maken.

•Alex•

Je hebt je woorden waargemaakt. Je hebt vieze dingen gedaan met Niels zijn meisje. Jouw tempation is geslaagd. Grote of kleine pik, je hebt Roos laten kreunen, dus genoten heeft ze. Ze is zelf zo naief geweest om te geloven dat je oprecht was. Het is een spel, een tvprogramma, je was een verleider. Hoe kan ze dan serieus denken dat jij oprecht bent? 

7 jaar geleden

Geen minuut gevolgd. Echt een raar programma. Kan niet begrijpen dat hier mensen aan mee willen doen! :O