Snap
  • Mama

Thuisblijf-werkmoeder!

Van thuisblijfmoeder naar Thuisblijf-werkmoeder. Een droom die uitkomt! Mijn eigen webshop in combinatie met het moederschap. Dubbel genot!

Daar ben ik weer... Lange tijd stil geweest. Waarom? Dat zal ik jullie nu vertellen.

Ik zou na mijn verlof weer een baan gaan zoeken en 3 dagen gaan werken. Dit is iets anders uitgepakt. Halverwege mijn verlof hadden Nick en ik het gesprek wat ik zou gaan doen. Wat voor baan ik zou gaan zoeken, voor hoeveel uur, en waar Levi dan heen zou gaan. Oppas vinden was geen probleem, veel familie staat te springen om op ons mannetje te mogen passen. Maar toen ik Nick vertelde dat een eigen webshop nog steeds een droom van mij was, zei hij dat ik daarvoor moest gaan. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben internet af gaan speuren naar informatie, dit in mij opgenomen en toen besloten er voor te gaan! 

Ik heb mezelf ingeschreven bij de KVK, mijn webshop in elkaar gezet, mijn leveranciers bezocht, inkopen gedaan, ideal geregeld en een zakelijke rekening geopend. Alles is klaar voor gebruik, en ik vind het spannend! Dit is voor mij een droom die uitkomt. Ik kan heerlijk vanuit huis werken, voor mijn kleine mannetje zorgen, en doen wat ik echt leuk vind! Dat maakt je als mens toch dol gelukkig? Ik ben dus van thuisblijfmoeder veranderd in een thuisblijf-werkmoeder. En stiekem ben ik daar best trots op! 

Vandaag is Levi precies een half jaar, mooie mijlpijl! And guess what? Ik opende vandaag mijn webshop met de naam: Fashion Beebiez. Een webshop met babykleding voor de allerkleinste! Van maatje 50/56 tot en met maatje 74/80. In het assortiment heb ik bedrukte shirtjes, handmade broekjes, slabbetjes, badjasjes en badcapes. Maar dat is nog niet alles hoor! Er komt nog een hele basic lijn aan met shirtjes, rompers en broekjes, nog meer handmade broekjes met prints, sjaaltjes, en geboortepakketjes! (Die zijn leuk!! Een romper, mutsje, slabber & badcape!)

Ik kan er uren over door blijven praten, maar ik wordt ook oprecht blij van al die kleine kleertjes.. Ook besef ik dan ook maar al te goed dat de tijd zo snel gaat. Levi is ALWEER 6 maanden.. Draagt maatje 62/68 en zit al los.. Waar is mijn inimini baby gebleven? Maar ik moet ook wel eerlijk toegeven dat ik het heerlijk vind om hem zo te zien ontwikkelen. Hij wordt steeds wijzer, gaat veel meer dingen ondernemen, en gaat al rollend door het hele huis! Het is nu al gedaan met de rust, maar ik geniet elke dag weer van hem, en hou steeds meer en meer van hem!

Mochten jullie een kijkje willen nemen in mijn webshop Fashion Beebiez of op Facebook .. Hebben jullie hierbij de links. Facebook zeker even liken, wie weet win je wel een leuk shirtje uit de actie! ;-) Mocht je gekeken hebben, zou ik het leuk vinden als je hieronder even een reactie achterlaat! 

Liefs, x 

7 jaar geleden

Stoer en moedig dat je je droom achterna gaat! Zet 'm op en ik hoop voor je dat je webwinkel goed gaat lopen.