6 jaar geleden

Gaat dit bericht over uw angst, ? Zoveel onnodige woorden. .Deze ouders hebben kracht nodig. Iedere dag sterven er jonge kinderen, .In stilte mee rouwen, zonder woorden.

6 jaar geleden

Mooi blog ik heb het gelezen met tranen in m'n ogen! Ik ben ook bang voor de toekomst van m'n kindjes.. elke dag is er veel ellende op het nieuws en soms iets enkels positiefs.. Gelukkig spelen mijn Kids veel buiten en probeer ik ze mee te geven wat wij vroeger allemaal voor spelletjes buiten deden.. maar inderdaad de wereld is zeker veranderd en dat in zo'n 10 jaar tijd.. En wat ik ook mooi geschreven van je vind dat de nadruk als een kind iets fout doet de ouders de schulden krijgen want die zullen wel niet goed opvoeden dat vind ik altijd zo min! Hopelijk word de wereld ooit weer beterder want zo weet ik ook niet waar die heen gaat!

6 jaar geleden

mooie blog, inderdaad verschrikkelijk, mijn moederhart huilt tranen met tuiten elke keer als ik zoiets hoor! wat voor wereld leven we nu...waar worden onze kinderen groot in....zorgen maak je je zeker! soms wil ik er gewoon niet over nadenken al die ellende en gewoon hopen dat alles goed komt!!!!