Profiel Posts (21)
Blog image

Aarrgghh, kind blijf in je bed! Nachtelijke avonturen..

Elke nacht is hier weer een avontuur. Wie gaat er wakker worden? En hoe laat? Een kijkje hoe mijn nachten er ongeveer uit (kunnen) zien.

Laatst merkte iemand op dat de nachten met 3 kinderen vast 'killing' zouden zijn voor mij. Ik zal er niet om liegen dat ik moe ben en soms ook heus verlang naar een nacht 8 uur aaneengesloten slapen, of voor mijn part 6 uurtjes. Dit is meer uitzondering dan regel maar killing? Als ik al een beeld wist te vormen bij het woord killing dan nog zou ik het zo niet noemen. Het is hoogstens pittig te noemen, het zal vast schelen dat ik thuisblijfmoeder ben maar ook daar zitten echt wel nadelen aan (ook al wegen de voordelen voor mij veel zwaarder). 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Mijn 'eerste' blog, terug van weggeweest

Na een tijdje weg te zijn ben ik weer terug. In mijn 'eerste' blog een terugblik op de laatste weken van mijn zwangerschap en de bevalling.

Zo, daar ben ik weer. Een tijdje geleden besloot ik even te stoppen met bloggen omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Het leek me beter niks te schrijven en mij op mezelf, ons gezin en de (toen) naderende bevalling te richten.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Morgen eindelijk de tweede echo!

Morgen heb ik eindelijk, na weken wachten, de tweede echo. En ook al is het onze 3de, het blijft spannend!

Na een aantal weken wachten heb ik morgen dan eondelijk de tweede echo.Eigenlijk stond de afspraak al eerder maar de eerste keer heb ik af moeten bellen omdat we allemaal flink de griep hadden. Daarna een nieuwe afspraak gemaakt voor een week later. Vol goede moed stond ik bij de bushalte, helaas voor niks want de bus kwam noet opdagen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen