Snap

Morgen eindelijk de tweede echo!

Morgen heb ik eindelijk, na weken wachten, de tweede echo. En ook al is het onze 3de, het blijft spannend!

Na een aantal weken wachten heb ik morgen dan eondelijk de tweede echo.Eigenlijk stond de afspraak al eerder maar de eerste keer heb ik af moeten bellen omdat we allemaal flink de griep hadden. Daarna een nieuwe afspraak gemaakt voor een week later. Vol goede moed stond ik bij de bushalte, helaas voor niks want de bus kwam noet opdagen.

Balen natuurlijk want de praktijk stroomt vol met mede-zwangeren waardoor een afspraak maken niet altijd even makkelijk is op korte termijn.

Morgen dus poging 3, 2 weken later dan de tweede afspraak en ik merk dat dit voor mij toch wel erg lang is. Normaal ben ik vrij relaxt tijdens de zwangerschap wat betreft ons kleintje, of alles goed gaat. 

Bij de oudste had ik vooral de eerste 3 maanden dat ik me soms zorgen maakte en bij de jongste heb ik me daar zelfs nooit druk om gemaakt. 

Toch voelt het nu anders, waarom weet ik niet maar ik ben lichtelijk zenuwachtig. De eerste echo zagen we een kloppend hartje wat natuurlijk heel goed nieuws is, maar hoe lang ik precies zwanger ben kon de verloskundige me niet vertellen. 

Ik ben nu ongeveer 3 maanden zwanger en met maar 1 echo merk ik aan mezelf dat ik bij sommige pijntjes een vleugje angst voel. Dat er iets mis is.. Waar komt dit toch vandaan?

En het ergste is nog dat ik ook nog eens alleen moet, de afspraak is halverwege de middag en dan slapen de meisjes. Vriendlief blijft dus thuis met ze want meenemen is, geloof mij, geen goed idee. Dan zetten ze de boel op stelten omdat ze hun slaapje missen of te kort is geweest. En juist bij zulke dingen heb ik liever een beetje rust zodat ik me kan richten op de echo. 

Hopelijk kan ik een beetje slapen vannacht want ook dat lukt moeilijker de laatste dagen!

7 jaar geleden

succes morgen! Ben benieuwd wat nu je uitgerekende datum gaat worden! :)