Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Baby

Einde huilbaby!! Jeej!!

Eindelijk is er naar mij geluisterd en heeft de huisarts medicatie voor geschreven!

Eerder schreef ik al over onze "huilbaby" en het feit dat niemand mij serieus nam, tot de groeicurve dusdanig slecht werd. Inmiddels ben ik 1,5 week geleden bij de huisarts geweest en hij wilde zowaar dan wel medicatie ( Ranitidine drank) gaan voorschrijven tegen het maagzuur. Wel zei hij nog even dat we baby`s behandelen en geen groeicurve`s! Maar goed, ik heb mijn zin. En ja hoor, al binnen 2 dagen kon ik haar `s avonds gewoon weg leggen zonder dat ze minimaal 2 uur aan het krijsen was. Ze huilt amper nog en we hebben weer ons vrolijke lieve tevreden meisje terug!! Hoe fijn is dat!!....wat een verschil zeg! En zo ontzettend jammer dat je als moeder gewoon niet serieus genomen word en eerst 4 maanden moet aanmodderen!! Dat maakt mij zo boos!...maar goed, nu ga ik lekker genieten van ons meisje en onze nachtrust! want ze slaapt gelijk van 19.00 tot 08.00u!!! Komt meestal rond 5 uur wel voor een fles, maar slaapt daarna direct weer verder, dus daar hoor je mij niet over klagen.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Mijn bevalling na langdurig (3 dagen) gebroken vliezen.

Mijn bevalling. Ons dochtertje geboren bij een zwangerschap van 37 weken, na een stressvolle zwangerschap en na langdurig gebroken vliezen.

Ons dochtertje is 3 weken te vroeg geboren nadat mijn vliezen al bij 36+4 "gebroken" waren, althans er zat een klein scheurtje in waardoor het vruchtwater eruit sijpelde en ik de link niet direct legde. Ik had wel waterdunne afscheiding, maar volgens mijn goede vriend google lost de slijmprop op tegen het eind van de zwangerschap en dan krijg je waterdunne afscheiding....het duurde 3 dagen voor ik mij toch echt zorgen begon te maken en de verloskundige belde. Het was inmiddels zaterdag en ik wilde de verloskundige niet te vroeg storen en belde pas rond 11 uur op: "er zal vast niks aan de hand zijn hoor, maaruh..."

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Rosé wolk?? Ben ik daar even mooi ingetuint...

Die rose wolk waar je men over hoort, waar je steeds over leest....waar is die dan??? Bestaat hij überhaupt wel???

Waarschuwing: dit is een vrij lange blog, dus mocht je gewoon nieuwsgierig zijn naar het moraal van het verhaal/de gedachte achter de titel, dan kun je gewoon lekker skippen naar de laatste alinea....als je benieuwd bent naar het "hele" verhaal; voel je vrij om alles te lezen ;)

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

F*ck die zwangere fit girls! grrrrr

Het lijkt steeds populairder te worden. Het fenomeen "fit-girl" opzich, maar nu ook onder zwangeren. Ik word er gek van!

Het lijkt steeds populairder te worden. Het fenomeen "fit-girl" opzich, maar nu ook onder zwangeren. Zo ie zo niet te veel aankomen hoor! slecht voor de gezondheid van jou en je kind, risico op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging etc etc, ja dat weten we nu wel! daar kom ik zo nog wel op terug! Maar het gaat steeds verder. Je ziet nu steeds meer vrouwen die hun six-pack proberen te behouden tot minimaal in de 8ste maand. Geen grammetje (teveel) aankomen, veel sporten en uber-gezond te eten (of stiekem toch eigenlijk niet..net hoe je het bekijkt). Ik weet niet of dat allemaal wel zo gezond is, maar volgens de verloskundige die van de week op het journaal aan het woord was hierover, kon het totaal geen kwaad. Ik ben geen expert, dus daar ga ik daar verder geen uitspraken over doen, maar ik irriteer me er wel mateloos aan. Stukje jaloezie, dat geef ik dan ook wel weer toe.

Artikel lezen
19 Reacties tonen