6 jaar geleden

Hoe is het nu? Hebben ze naar je geluisterd? Kan je niet zonder doorverwijzing bij een kinderarts terecht? Hier in België loopt dat anders dan bij jullie... Ik hoop dat jullie gauw geholpen worden... zo te horen moet er toch medicatie geprobeerd worden hoor! Volhouden maar! Jij als ouder kent je kind het beste!

6 jaar geleden

Mijn eerste zoontje had een duidelijke reflux, mijn tweede zoontje bleek een verborgen reflux te hebben....ik kreeg bij beide jochies ranitidine! Binnen 24 uur een heel ander kind! Wij hebben ook het hoofdeinde van het ledikant omhoog gezet....hielp ook . Succes ermee!

6 jaar geleden

Mamma112: draagdoek hebben we ook geprobeerd maar dat vind ze niks. Ze wol alleen zo opgetild worden of bij je zitten, liefst 24/7. Onze eerste dochter was ook een huilbaby dus heb van alles in huis: draagdoek, hangmat, shommelwiegje etc etc, maar niets helpt...helaas...ook de dingen die bij onze eerste wel werkten, werken bij onze jongste niet. Zo zie je maar dat ze allemaal anders zijn. Esther: naast het slechte drinken en huilen, spuugt ze ook enorm veel ondanks dat het flink verdikt is (nog dikker en ik moet het met een lepel gaan geven i.p.v. fles) ik moet dan ook 2x per dag haar wiegje verschonen omdat hij drijfnat is van het spugen en ze heeft standaard een slabbetje om. en ze slaapt naast me dus kijk/luister ook veel naar haar als ze slaapt. Je hoort haar steeds slikken en ook hoest ze veel. 1+1=2 lijkt mij...maar ja...ik ben ook op de huisartsenpost geweest maar daar kreeg ik te horen dat ze alleen voor noodoplossingen waren en gingen checken of ze niet uitgedroogd was. Voor de rest moest ik maar weer naar mijn eigen huisarts, schoot ik dus niets mee op. En vandaag gaat de afspraak niet door met de huisarts omdat ik geen auto beschikbaar heb en het niet verantwoordelijk vond om met 2 kleintjes met deze storm over straat te gaan. Er vliegen hier halve bomen door de straat! Dus afspraak is verzet naar vrijdagochtend....weer langer afwachten...het is niet anders...

6 jaar geleden

Lijkt me niet gezond, zo weinig drinken! Hier een dochtertje van 3 mnd. zelfde verhaal als je oudste dochter. Veel huilen, nu ze goed om dr heen kan kijken gaat het beter! Sterkte ermee, hopelijk komen ze er snel achter wat het is!