7 jaar geleden

Mijn 7e kindje was 5 weken te vroeg geboren! Kon niet drinken gekolfd en zo op gang geholpen hij kreeg de melk via de sonde later flesje aanleggen en de sonde. Toen alleen bij mij drinken ik heb het 18 maanden gegeven. Maar het kostte wel veel energie

7 jaar geleden

Hier ook slechte start, geen goede begeleiding, ingetrokken tepels en kind kon niet aanhappen, pas op de vierde dag toen ik thuis was en kraamhulp had kwam er een oplossing, eerst een paar minuten kolven zo werd de tepels gevormd en was de melk al voorin dus hoefde de kleine minder hard te zuigen maar kon gewoon direct drinken. 1 tepel werkte niet mee dus daar een tepelhoedje bij gebruik. Was zo een uur bezig met verschonen en voeden maar het werkte, mijn mannetje kwam aan in gewicht en voeding kwam goed op gang. Uiteindelijk een jaar lang gevoed. De tweede ging direct goed, ik was zelf inmiddels een experts en een stuk rustiger, ook waren nu mijn tepels goed. Dus wie weet lukt het de volgende x wel. En je moet maar zo denken: het beste voor mijn kind is dat ik ontspannen ben, dus of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft maakt niet uit als jij ontspannen ben is je kind rustiger en drinkt het beter.

7 jaar geleden

Mijn kleintje die wou ook niet aanhappen. En haar hele gezichtje werd bedolven in mijn borst dus raakte ze wat ik paniek. Dus ook maar overgegaan op fles. Mocht er een tweede komen ga ik eerst van die tepelhoedjes proberen en kolven.

8 jaar geleden

Mijn kind kreeg uiteindelijk drie weken bv ik was twee uur met een voeding bezig ik kreeg tepelkloven dis ging afkolven ik had gewoon geen energie meer net bevallen heavy zwangerschsp gehad en nog een kleintje rond Lopen die aan dacht wil. Ik vind het nog jammer maar moest die keuze wel maken ik was zo moe het ging niet meer. Dan krijg je reacties van vroeger deden ze het ook ja klopt toen had je ook meer dat je baby bij de buurvrouw dronk oid als het niet lukte wat toen ook heus wel het geval was. Mijn buurvrouw is oma daar komt niks uit hoor. Ze groeit goed op fv en soms heb ik wel spijt maar nadat ik stopte met bv kreeg ik wel gelijk meer energie en Kon ik beter voor mijn kindjes zorgen is toch meer waard dan afgepeigerd door tobben.