6 jaar geleden

Maak je niet te druk om "wat hoort te zijn", wat dat betreft is het wel een stukje "baby en geen statistieken" Kleinste gaat om 7 slapen en word smorgens tussen 8 en 9 wakker, en dat al vanaf 5 weken. Overdag slaapt hij daardoor wel minder dan gemiddeld, maar ja de nachten zijn zo lang dat dit ergens wel logisch is.

6 jaar geleden

Maak het uit hoeveel het overdag slaapt. Bij ons wilde ze niet en bij mijn vriendin anderhalf uur wakker en 2 uur slapen. Dit Tot 9 maand

6 jaar geleden

Woow wat fijn!! Ik denk dat dat ritme wel komt. Probeer haar in de ochtend altijd zelfde tijdstip uit bed te halen, en proberen ongv zelfde tijdstip in bed. Bij ons kwam dan overdag opgevenmoment ook een goed ritme in! Succes en ook sterkte met het verwerken ervan ! Ik heb er best last van gehad het onbegrepen voelen! En raak echt in paniek als ze weet een keer heel hard brult!!

6 jaar geleden

Ranitidine was voor ons ook de uitkomst! De huisarts wou dat we het maar een paar weken gingen gebruiken. Uiteindelijk hebben we dit een dik jaar gebruikt. Daarna ging het beter!