Profile icon Profiel News icon Posts (14)
Blog image

Zal ik afwachten of niet?

In mijn vorige blog, vertelde ik mijn ervaring met de gynaecoloog. Die ons weer naar huis stuurde met de mededeling dat ik zo weer zwanger ben..

In november waren wij dus bij de gynaecoloog, zoals ik in mij vorige blog al schreef moesten wij maar afwachten. Want ik zou zo weer zwanger zijn en ze zou toch niks vinden.. ik wist dus niet dat een gynaecoloog ook helderziends kon zijn, maar goed.. met goede hoop gingen we maar weer naar huis.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Waarom lukt het ons niet?

Een lange weg naar een 2e kindje

Ik kan het me nog zo goed herinneren,in juni 2020 besloten wij voor een 2e te gaan. Eindelijk hadden wij een mooi eengezinswoning gekocht en konden we weer dromen over een groot gezin. De eerste keer ging opzich wel snel vonden wij, dus een tweede zal toch niet heel lang duren? Ik val toch niet onder de vrouwen die plotseling niet meer zwanger kunnen worden?

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Mijn droom om een kindje te adopteren

Het voelt als een oneindig lange weg, maar ik weiger mijn droom zomaar op te geven..

Als je me vraagt of ik meer kinderen wil, antwoord ik altijd met ja. Maar ik wacht er nog even mee.. dit roep ik letterlijk al jaren. In werkelijkheid rommelt er heel wat in mij. En dat al jaren! En niet alleen om zwanger te worden, maar om ook een kindje te adopteren!

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Wanneer ben ik klaar voor een tweede?

Een kind is geweldig, leuk en nieuw! Maar wanneer ben je klaar voor een tweede?

Nu had ik als klein meisje al de wens om een groot gezin te hebben. Ik ben enigskind en een groot gezin was mijn grootste wens! Nu nog steeds.. En ik wilde altijd al heel jong moeder worden, het liefst al op mijn 17e, dit werd echter pas op mijn 26e. Ook een mooie leeftijd. En soms had ik eerder gewild maar voor ons kwam dit toch beter uit. We hebben samen genoten van festivals, de vrijheid, zijn getrouwd met een groot feest, en hebben ons huidige appartement volledig kunnen verbouwen naar onze wens.

Artikel lezen
0 Reacties tonen