Snap
  • Zwanger
  • Kinderwens
  • 2ekind
  • wanneerzwangerwordennietvanzelfsprekendis

Zal ik afwachten of niet?

In mijn vorige blog, vertelde ik mijn ervaring met de gynaecoloog. Die ons weer naar huis stuurde met de mededeling dat ik zo weer zwanger ben..

In november waren wij dus bij de gynaecoloog, zoals ik in mij vorige blog al schreef moesten wij maar afwachten. Want ik zou zo weer zwanger zijn en ze zou toch niks vinden.. ik wist dus niet dat een gynaecoloog ook helderziends kon zijn, maar goed.. met goede hoop gingen we maar weer naar huis.

Ondertussen is het februari en de rode duivels(menstruatie) zijn weer lekker bezig. Hoewel het 1 jaar lang heel goed ging met mijn cyclus. Is het nu weer een ramp. De onregelmatigheid is weer terug en de dan heb ik het niet eens over die verschrikkelijke buikpijn en krampen. Kortom mijn lichaam is heerlijk van streek.. De laatste ovulatie testen heb ik verbruikt en ondanks dat ze positief waren, is het weer niet raak. Kortom ovulatie testen hebben bij mij dus geen zin.. 

Ondertussen schaam ik me dus niet meer voor dit probleem. En kan ik er eindelijk open over praten met anderen. En dit zorgt ook weer voor nieuwe twijfels. Want ik krijg van zoveel mensen te horen die een soortgelijke ervaring hebben gehad bij de gynaecoloog en vervolgens bij een ander ziekenhuis wel gelijk geholpen werden.. Dus nu raad je het al, ik twijfel! Zal ik wachten tot mei zoals de gynaecoloog adviseerde. Of zal ik de stoute schoenen aantrekken en toch naar een ander ziekenhuis gaan? 

Dus lieve mama’s/wens mama’s die dit ook mee gemaakt hebben, wat adviseren jullie? 

1 jaar geleden

Ik ben benieuwd hoe het inmiddels met jullie gaat. Wij zitten in dezelfde situatie. Na een half jaar wachten weer terug in het ziekenhuis. Inmiddels 2 jaar verder..

10 maanden geleden

Helaas nog steeds geen zwangerschap.. na de zomer mogen we weer naar het ziekenhuis