Profile icon Profiel News icon Posts (14)
Blog image
  • Kind

Peuterpubertijd........het lijkt wel eeuwig te duren

Mijn oudste zoon is 2,5 en man man het is er echt geen met een hele sterke eigen wil. Gebeurt het niet op zijn manier?? berg je dan maar ;-)

Ik heb al een tijd geen blog geplaatst. Het was de bedoeling om minimaal 1 keer per week een blog te plaatsen maar helaas is door alle drukte het erin geslopen dat ik s'avonds uitgeblust op de bank zit en denk: 'ach morgen maar'. Dus hier zijn we weer 2 maanden verder heb ik toch maar weer besloten om nu toch echt weer een blog te plaatsen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

De zoektocht naar een fiets en alles wat er bij hoort

wat voor fiets? welk fietszitje en bovenal wel of geen helm???? tips meer dan welkom!

Mijn oudste zoontje gaat vanaf volgende week naar de peuterspeelzaal bij mijn ouders in het dorp. Dit is ongeveer 9 km bij ons vandaan en dus vond ik het tijd worden voor een fiets! Vroeger toen ik nog geen kinderen had fietste ik redelijk veel, maar aangezien die fiets een echte sportfiets was heb ik deze verkocht na de geboorte van Jayden. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Voor je zelf beginnen... hoe dan???

vol goede ideeen, hard werken en ??? nog veel meer hard werken. Voor jezelf beginnen is in theorie zo makkelijk maar in de praktijk.........

Tijdens mijn verlof van de jongste heb ik besloten om een eigen webwinkel te gaan beginnen. Het idee was er echt al jaren, maar ja het zou toch niets worden dus nooit wat mee gedaan. Maar nu? Nu heb ik een par-time baan (super leuk trouwens) en twee kleine kinderen, en de droom om vanuit huis te gaan werken werd steeds groter. Want hoe fijn zou het wel niet zijn als ik mijn tijd zelf in kan delen? Dat ik nog steeds kan werken maar wanneer 1 van de kinderen ziek is het niet een groot drama is want mama is gewoon thuis en dan hoeven ze niet naar opa & oma toe.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Zindelijk worden poging 10.2

We zaten al een tijdje te denken om een toiletbril verkleiner aan te schaffen want dat boven de pot hangen is natuurlijk 3 keer niks ;-)

Het hele zindelijk worden vind ik nog al een puntje, want hoe pak je dit nou precies aan? Hoe krijg je het voor elkaar dat je kindje gaat aangeven dat hij naar de wc moet. Ik lees er vaak genoeg verhalen over en het is wel duidelijk dat het ene kind een luier gewoon vies vind en binnen no time zindelijk is en de ander tja de ander vind het wel allemaal prima :)

Artikel lezen
0 Reacties tonen