Snap
  • Zwanger

Ja ja ook hier is het duimen geblazen #baboebakfiets

Net als bij vele andere mama's kwam ook bij mij de mail binnen dat ik in de voorselectie zit. Uiteraard zijn we super blij!!!!

Ja ook hier was het zover, er stond een super leuke mail van mamaplaats in mijn mailbox. Wij zitten in de voorselectie!!! hoe leuk is dat???!!!!

Het echte duimwerk is nu natuurlijk begonnen en je weet dat je je nooit rijk moet rekenen met zo iets maar heel stiekem, stiekem ben ik al aan het bedenken wat we er allemaal mee gaan doen. Het is eigenlijk een beetje als wanneer je een eindejaarslot hebt gekocht. De kans dat je het wint is super super klein maar toch om de één of andere reden kunnen we het nooit laten om al te gaan fantaseren over wat we zouden doen als we zouden winnen. Hier dus idem dito...het fantaseren is begonnen :-)

Ook hier zou het echt een super uitkomst zijn de bakfiets want geloof me op pad gaan met een kleine draak van bijna 2,5 en mijn andere kleine man van net 7 maanden, nou dat is een hele klus! Met de kinderwagen gaat het de eerste 100 meter prima, Jayden loopt lief met ons mee... maar dan tja dan gaat meneer op de rem of rent hij de andere kant op of gaat gewoon heerlijk languit op de grond liggen. Volledig staking dus..

Je begrijpt van de ene naar de andere kant van het dorp is een 10 jaren plan ;) dus ja die fiets zou super zijn dan kan ik makkelijk met twee kinderen op stap en kunnen we zelfs op de fiets naar Opa & Oma toe!!

Maar ach we blijven hier nog even vrolijk door fantaseren duimen en hopen dat we aankomende week bericht krijgen en anders?? tja dan blijven we gewoon fantaseren hoor ;-) 

9 jaar geleden

Thanks! Zal het nodig hebben aan de hoeveelheid voorgeselecteerde mama's te zien ;)

9 jaar geleden

haha succes Dien! :) duim voor je mee!

9 jaar geleden

Ja de voorpret blijft altijd leuk he! Het lijkt me geweldig die fiets zeker nu het voorjaar is begonnen is het nog leuker! Phoebe met 2 vandezelfde leeftijd die in de ankers gaat lijkt me nog zwaarder! Jij ook succes he! Op naar verder duimen ;)

9 jaar geleden

Veel plezier met de voorpret en het fantaseren! Zie jij jezelf ook al helemaal zitten op die geweldige fiets? Je beschrijft het gevoel helemaal goed met de vergelijking met het eindejaarslot! Super leuk om te lezen! En die terrible two's met wegrennen en op de grond liggen is zo enorm herkenbaar met hier een 2 jarige tweeling... hihi! Succes!