Snap
  • Mama

Voor je zelf beginnen... hoe dan???

vol goede ideeen, hard werken en ??? nog veel meer hard werken. Voor jezelf beginnen is in theorie zo makkelijk maar in de praktijk.........

Tijdens mijn verlof van de jongste heb ik besloten om een eigen webwinkel te gaan beginnen. Het idee was er echt al jaren, maar ja het zou toch niets worden dus nooit wat mee gedaan. Maar nu? Nu heb ik een par-time baan (super leuk trouwens) en twee kleine kinderen, en de droom om vanuit huis te gaan werken werd steeds groter. Want hoe fijn zou het wel niet zijn als ik mijn tijd zelf in kan delen? Dat ik nog steeds kan werken maar wanneer 1 van de kinderen ziek is het niet een groot drama is want mama is gewoon thuis en dan hoeven ze niet naar opa & oma toe.

Na overleg met mijn vriend heb ik besloten om me gewoon in de gaan schrijven bij de KVK en de sprong in het diepe te nemen. Ik heb een baan dus er hangt niets vanaf. 

J&J Baby is (geboren) en vanaf toen is het harde werken en duimen begonnen want poeehhh werken is het hoor. Ook al is het gewoon van uit huis, eigenlijk heb ik nu 3 banen die van mama, verkoopster en eigenaar van een webwinkel!

We zijn nu een half jaar aan de gang en de winkel is rustig aan op gang aan het komen, er zit voorruit gang in en dat maakt me toch stiekem best wel trots :)

Er staat nu zelfs een artikel/advertentie op www.bugi.nl echt super gaaf is dat! Een heel leuk artikel over hoe je krampjes bij een baby kunt verhelpen. Super leuk is het om alle positieve reacties hierover te lezen. Dat geeft weer een enorme boost om deze webwinkel tot een super webwinkel te maken waar alle mama's naar toe surfen.

Voor nu blijf ik gewoon lekker doorwerken, hoop ik regelmatig nieuwe producten in mijn webwinkel te kunnen aanbieden. En blijf ik ook vrolijk door bloggen, want ja ook bij een webwinkel hoort een blog :) 

Mochten jullie nieuwsgierig zijn geworden naar mijn webwinkel check dan snel www.jenjbaby.nl en alle tips en trucs zijn welkom ;) Dus heb je nog goede idee of handig tips laat het me dan weten! Dat stel ik erg op prijs.

9 jaar geleden

Voor jezelf beginnen plus mama zijn.. je moet het maar kunnen zeg!