Snap
  • Mama

Tegen alle verwachtingen in toch een echte moederdag

Ondanks mijn lage verwachtingen toch een kleine in de -watten leg- dag

Zoals in mijn vorige blog stond ging ik er vanuit dat het een normale dag zou worden maar had ik toch stiekem heel stiekem de hoop dat manlief ook met iets leuks zou komen.

Maar aangezien ik mijn vent ken en ik weet dat ondanks dat hij heel lief is het een echte boer is. Hij is het type man dat -wanneer je je helemaal mooi opdoft, jurkje aandoet en op naald hakken door het huis paradeert omdat dat je outfit compleet maakt en je toch een beetje een sexy gevoel geeft- zegt: schoenen? waarom heb je nou weer schoenen aan in huis???  dus zoals je begrijpt ging ik er niet vanuit dat hij wat had geregeld. Dus op zaterdag stond ik bij de bakker, slager en supermarkt om allemaal lekkere dingetjes te halen voor het ontbijt etc.... Belt manlief op en is hij een beetje beledigd dat ik dat aan het doen ben, en ik nog boos reageren dat hij niet zo moet zeuren ik wil gewoon lekker ontbijten op moederdag (oeps).

Eenmaal aangekomen op zondag ochtend gaat de wekker om 6 uur!!!! schrok me kapot, maar manlief zegt ga maar lekker slapen was de wekker vergeten. Om half 7 hoor ik beneden de deur open gaan en hoor ik m'n vriend tegen iemand praten en geld betalen.. Had de schat een ontbijt laten bezorgen!!! Hoe lief is dat?! Zo blijkt maar weer dat ondanks dat ik denk dat ik hem ken hij me toch nog weet te verassen.  

Van mijn oudste zoontje had ik een prachtig fotolijstje gekregen door hem zelf beschilderd met een foto van hem erin. Dat heeft natuurlijk de mooiste plek in de woonkamer gekregen!

Verder was het een rustig dagje met s'ochtends op de koffie bij m'n schoonouders en daarna mocht ik lekker een paar uur naar de paarden van m'n vriend (ook voor moederdag) dus heb ik me prima vermaakt met het super mooie weer! En in de avond hebben we heerlijk met z'n 4e gegourmet en film gekeken op de bank.

Ik kan wel zeggen dat het een geslaagde dag is geweest en dat betekend dus ook dat ik alvast kan gaan brainstormen over vaderdag! Want tja ook dat komt er aan en ik kan nu zeker niet met lege handen aankomen.

Ik hoop dat jullie ook allemaal een mooie dag hebben gehad en bovenal hebben genoten van de kids en het mooie weer. 

9 jaar geleden

Ja precies soms moet je 100 hints geven maar er komt een moment dat ze het begrijpen haha

9 jaar geleden

Wat een leuke verrassing zeg. Ik denk zo van ze leren het wel ;).