Snap
  • Mama

Nog een paar dagen en dan is het weer moederdag

Vroeger zei mijn moeder altijd ''ik hoef niets voor moederdag'' maar is het dan zo gek dat je toch hoopt op een in de wattenleg dag??????

Nog maar een paar dagen en dan is het moederdag. Gelukkig kunnen wij ook hier in huis sinds een paar jaar moeder dag vieren met onze twee mooie zoons.

Ik kan me nog wel herinneren van vroeger dat mijn moeder altijd zei ''ik hoef niets voor moederdag het enigste dat ik wil is één keer niet koken'' en dus meestal werd er patat of chinees gehaald op moederdag en maakten m'n broers en ik een mooie tekening of hadden we op school wat moois geknutseld.

Maar nu ben ik zelf moeder dus krijg ik natuurlijk ook de vraag wat wil je voor moederdag of wat ga jij nou doen op moederdag?????? Tja en ook ik zeg dan nee hoor ik hoef niets, maar toch stiekem heel stiekem heb ik dan de hoop dat manlief op zondag ochtend zegt: ''schatje blijf jij nog maar even liggen ga ik vast met de kinderen naar beneden'' of dat ik een ontbijt op bed krijg. Is dat nou zo gek dat ik hier stiekem toch een beetje op hoop?? Begrijp me niet verkeerd natuurlijk want dit jaar heeft m'n oudste voor het eerst iets voor me gemaakt op de peuterspeelzaal en dit is onbetaalbaar en maakt me erg gelukkig. Maar ja als je alle dagen van het jaar aan het vliegen en rennen bent niet meer weet wat uitslapen is en je als automatisch als eerste uit bed stapt om de kinderen uit bed te halen, dan is het toch niet zo gek dat ik een kleine hoop koester dat moederdag ook echt in het teken staat van de mama???? 

Misschien denk ik ook wel zo omdat ik ondanks dat ik met alle feestdagen (kerst, valentijn,pasen, moederdag, vaderdag) zeg dat het iets commercieels is en eigenlijk nergens meer op slaat ik toch altijd doorsla, cadeaus koop en s'avonds met z'n alle aan tafel iets bijzonders wil eten etc. Jup ik ben een watje wat betreft zulk soort dagen. 

En ach we wachten het hier gewoon rustig af misschien heeft manlief wel de lieve en romantische schoenen aangedaan en word a.s. zondag een echte mama dag en anders nou ja dan niet dan nog steeds is het een leuke dag en gaan we lekker op pad met de mannen :)

Ik wens alle mama's in ieder geval alvast een hele fijne moederdag en dat er maar heel veel mooie kunstwerken mogen worden gegeven door onze mooie kids!!!

9 jaar geleden

haha fijn om te lezen dat het bij de meeste mama's het zelfde is!

9 jaar geleden

Hier een moeder die daar gewoon voor uit komt. En de afgelopen paar jaar dat ook gewoon duidelijk heeft gemaakt. Het is een dag van waardering van man en kin( eren) die de papa ook krijgt op vaderdag. Ik vind moederdag misschien nog wel belangrijker als mjjn verjaardag. :)

9 jaar geleden

Haha, heel erg herkenbaar ja! Ik wil ook in de watten gelegd worden zondag, omdat ik vind dat ik dat minstens één keer per jaar wel verdien ;) En volgens mij hopen alle moeders daar op. Ten slotte is het ook een kwestie van investeren voor de eventuele vaders met het oog op Vaderdag, anders kunnen ze het shaken, die mannen! Het is tenslotte al elke dag vaderdag ;P

9 jaar geleden

Helemaal niet gek en compleet herkenbaar! Of het zo een dag gaat worden is een tweede haha.