Snap
  • Kind

Zindelijk worden poging 10.2

We zaten al een tijdje te denken om een toiletbril verkleiner aan te schaffen want dat boven de pot hangen is natuurlijk 3 keer niks ;-)

Het hele zindelijk worden vind ik nog al een puntje, want hoe pak je dit nou precies aan? Hoe krijg je het voor elkaar dat je kindje gaat aangeven dat hij naar de wc moet. Ik lees er vaak genoeg verhalen over en het is wel duidelijk dat het ene kind een luier gewoon vies vind en binnen no time zindelijk is en de ander tja de ander vind het wel allemaal prima :)

Ik denk dat mijn zoontje Jayden bij de laatste categorie hoort de -ik vind het wel prima een luier om- categorie. Hij mag regelmatig lekker in zijn blote billen door het huis rennen in de hoop dat hij dan gaat aangeven dat hij moet plassen, ik vertel hem dit ook en dan knikt hij heel begrijpen en vervolgens moet hij in 10 minuten tijd wel 10x naar de wc om dan een paar kleine drupjes uit te persen... Tuurlijk ben ik dan heel blij en trots en laat hem dit ook weten maar vervolgens kan hij gewoon rustig in de keuken gaan staan plassen wanneer hij echt moet zonder dit aan te geven. Of als hij naar de wc is geweest wilt hij weer een luier om. Maar goed we gaan er maar gewoon vanuit dat alle begin moeilijk is :)

Nou hadden we nog geen toilet bril verkleinen en dat boven de wc hangen nou dat was het toch niet echt, Jayden vond het eng en ik vreselijk onhandig! Dus we waren van plan om er één aan te gaan schaffen tot daar het mailtje van mamaplaats kwam dat we een ToiletChamp hadden gewonnen!! super gaaf en precies op het perfecte moment!

De wcbril is geïnstalleerd en Jayden vind het helemaal super hij kan nu zelf met z'n krukje op de wc gaan zitten en voelt zich dan echt ''de man''. Hopelijk gaat het hiermee makkelijker worden en komt er binnenkort het moment dat hij zegt: Mama plassen????? 

In ieder geval mamaplaats super bedankt! en voor alle andere mama's een ToiletChamp is echt een aanrader, het is zo ontzettend makkelijk dat het een alles in 1 bril is. Dat je gewoon een volwassen en kindertoilet bril hebt en ook nog eens een deksel die langzaam vanzelf sluit. Je kindje voelt zich echt een stuk veiliger en stoerder wanneer ze zelf op de wc kunnen klimmen en door hebben dat ze er niet in kunnen zakken. Kortom echt een aanrader ;-)