Profile icon Profiel News icon Posts (23)
Blog image
  • Verlies
  • Stofwisselingsziekte
  • rouwen

Wij gaan jou zo ontzettend missen.

Noah Denis Vis 28.05.2023 - 16.12.2023

Noah ging sinds vorige week Zaterdag steeds sneller achteruit, ik zat 2 keer per dag met de artsen aan de telefoon. Overleggen, medicatie ophogen, medicatie toevoegen. Noah zat op een gegeven moment aan 10 verschillende soorten medicatie, 4 keer per dag en zelfs daar werd hij niet comfortabel van. Ik wist dat het einde sneller zou komen dan dat we hadden gehoopt. We waren pas 3 weken verder sinds we de diagnose hadden gekregen in het Sophia. Toen wij het ziekenhuis verlieten gaven we aan dat we hoopten dat we met Noah nog kerst en oud & nieuw met hem konden doorkomen, mits Noah comfortabel was. 

Artikel lezen
164 Reacties tonen
Blog image
  • Keuzes
  • Ongeneselijkziek
  • Stofwisselingsziekte

We moeten keuzes gaan maken

Noah gaat steeds sneller achteruit.

Toen wij vorige week Zondagavond uit Disney kwamen, was Noah nog redelijk comfortabel. De volgende dag was Noah al minder comfortabel waarop ik de arts weer had gebeld, hij kreeg weer een ander medicijn en hoopten dat hij daar weer wat comfortabeler van werd. Ook dit was van korte duur, de rest van de week was Noah al niet helemaal in zijn hum, wat resulteerde dat wij Donderdagmiddag op de SEH zaten. Noah zijn adem stokte elke keer en hij schrok hier elke keer van. De arts wilde ons zien voordat wij het weekend in gingen, Noah zijn longen zijn schoon maar kwamen er daar achter dat hij kleine epileptische aanvalletjes had. Dus kregen wij een medicijn mee voor de epilepsie en de hoop dat hij hier comfortabeler mee wordt voor het weekend. We moeten er wel al over nadenken dat wanneer Noah niet comfortabel is dit weekend, we Noah slapend gaan maken. Dit is een nieuwe fase, het begin van de fase dat je hem gaat wegbrengen.

Artikel lezen
47 Reacties tonen
Blog image
  • Stofwisselingsziekte
  • Ongeneselijkziek
  • ziektevankrabbe

Thuis met een terminale baby

Je wereld staat stil, terwijl de rest gewoon doorgaat.

We zijn ondertussen een klein weekje thuis, vorige week Dinsdag 21 November hebben wij de definitieve uitslag gekregen dat Noah de ziekte van Krabbe heeft. Ondanks dat je het in elke vezel van je lichaam voelde en de arts het ons die Woensdag 15 November ook al vertelde met 99% zekerheid, was het toch weer even slikken en toch ook deels een opluchting. We hebben na 6 maanden eindelijk een diagnose. 

Artikel lezen
125 Reacties tonen
Blog image
  • kinderneuroloog
  • Neurologischonderzoek
  • sophiakinderziekenhuis

De dag van het EEG onderzoek

Mijn hart brak, hij heeft alleen maar gehuild.

We hadden het afgelopen weekend rustig aan gedaan, ik was niet helemaal lekker dus ik heb mij lekker teruggetrokken samen met Noah op de bank terwijl mijn partner aan het werk was. Noah hield zijn voedingen dit weekend niet volledig binnen, had spuitluiers en er zijn tandjes aan het doorkomen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.