Snap
  • Keuzes
  • Ongeneselijkziek
  • Stofwisselingsziekte

We moeten keuzes gaan maken

Noah gaat steeds sneller achteruit.

Toen wij vorige week Zondagavond uit Disney kwamen, was Noah nog redelijk comfortabel. De volgende dag was Noah al minder comfortabel waarop ik de arts weer had gebeld, hij kreeg weer een ander medicijn en hoopten dat hij daar weer wat comfortabeler van werd. Ook dit was van korte duur, de rest van de week was Noah al niet helemaal in zijn hum, wat resulteerde dat wij Donderdagmiddag op de SEH zaten. Noah zijn adem stokte elke keer en hij schrok hier elke keer van. De arts wilde ons zien voordat wij het weekend in gingen, Noah zijn longen zijn schoon maar kwamen er daar achter dat hij kleine epileptische aanvalletjes had. Dus kregen wij een medicijn mee voor de epilepsie en de hoop dat hij hier comfortabeler mee wordt voor het weekend. We moeten er wel al over nadenken dat wanneer Noah niet comfortabel is dit weekend, we Noah slapend gaan maken. Dit is een nieuwe fase, het begin van de fase dat je hem gaat wegbrengen.

Ik moest even slikken en keek mijn vriend aan. We moeten hier het weekend echt even goed over nadenken. We hebben ondertussen wel de morfine etc. thuisliggen, maar die heb ik nog even achter in de kast gezet. Iets met mijn kop in het zand steken, maar dat vind ik voor nu even prima. 

Met de medicatie die Noah nu krijgt is hij zo duf als een konijn, hij kan zijn hoofd niet meer zelf om hoog houden en is echt een lappenpop. Dus wat gaan we doen, laten we Noah zo of geven we zijn lichaampje rust en gaan we hem in "slaap" brengen?

Keuzes, onmenselijke keuzes. Maar we moeten ze helaas maken en wat is de juiste keuze en wanneer doen we hier goed aan? Ik vind het heel erg lastig, maar we weten dat we er niet onderuit komen. Voor nu parkeren wij het even en gaan wij nog genieten met vrienden en familie dit weekend. En Maandag zullen we verder nadenken over de keuze. Want dat er een keuze gemaakt moet worden is onvermijdelijk.

's avatar
6 maanden geleden

Heel veel sterkte

Patre's avatar
6 maanden geleden

Heel veel sterkte😪 en ik wens jullie alle kracht die jullie nodig zullen hebben😘 denk aan jullie

schrikkelkind's avatar
6 maanden geleden

Heel veel sterkte . Voor nu en in de toekomst.het zal niet meevallen.

's avatar
8 maanden geleden

WHAT TO DO WHEN YOUR CRYPTO IS LOST OR STOLEN // CAPTAIN WEBGENESIS. If you are a victim of Forex, Crypto or any other Financial Scam, there is a solution. I strongly recommend the service of Captain WebGenesis to you and his email is (Captainwebgenesis@hackermail.com). I had invested all my financial assets with a lady I met on Instagram. I was confident that my cryptocurrency investments were making money. Every time I’d log on to the trading platform I was using, it looked like I was reaping windfall profits. Only to find out later that all this was a scam. I discovered Captain WebGenesis while doing some internet research and chose to work with the Expert. Captain WebGenesis worked on my case and was successful in recovering all my stolen Assets. to anyone looking for a Recovery firm to Recover your lost funds contact Captain WebGenesis through; Whatsapp; +1 701 314-2729. Web Page; https://captainwebgenesis.com.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Bell?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.