Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Babyboom komt weer op tv!

Een aantal jaren geleden was het programma Babyboom iedere week op televisie. Het was de periode dat onze kinderwens steeds groter werd. Ik was bezig was met zwanger worden en later aan het genieten van het zwanger- zijn. In  het programma Babyboom volgen de makers / Caroline Tensen stellen die proberen om zwanger te raken en ook stellen die al snel zwanger zijn. Je ziet daardoor regelmatig hele intieme en emotionele momenten. Wat denk je van het moment van het testen?? en de eventuele echo`s? of het verwerken van een miskraam?

Erg mooi en meeslepend. Ik heb dan ook af en toe echt wel met tranen in mijn ogen gezeten als dat lieve stel weer niet zwanger was of juist eindelijk een positieve test in handen had. Alsof die stellen op televisie stiekem goede vrienden waren..

Vanavond is het dan weer zover: Babyboom is terug! Iedere donderdagavond kun je om 21.30 u op Nederland 1 weer kijken naar het wel en wee van stellen met een hele grote kinderwens. Naast de tv-uitzending word je door de stellen ook op de hoogte gehouden door middel van blogs.

Alhoewel ik nu in een andere levensfase zit, ga ik waarschijnlijk toch wel kijken. Benieuwd of ik het nog steeds zo leuk vind...

 

 

 

10 jaar geleden

Ja, vond ik ook!

10 jaar geleden

Ik vond het een hele mooie eerste aflevering, al moest ik er wel even aan wennen dat je niet eerst de massale test zag. Wat was dat verhaal van het eerste stel ontzettend aangrijpend zeg.

10 jaar geleden

Het was weer mooi, vond ik.

10 jaar geleden

Dat is inderdaad extra leuk!