Profile icon Profiel News icon Posts (15)
Blog image
  • Mama
  • Gezond

30 weken zwanger en nagels lakken

Ja ja, het einde komt in zicht! Nog 5 weekjes werken en dan gaat mijn zwangerschapsverlof in.

In de tussentijd heb ik nog steeds geen last gehad van echte zwangerschapskwaaltjes. Als ik dan toch zou moeten klagen dan is het de vervelende en zeurende pijn in mijn onderrug. Elke dag, rond een uurtje of 14:00 uur, weet ik niet meer hoe ik moet gaan zitten op kantoor. Ik probeer dan een rondje te lopen of om anders te gaan zitten. Maar het helpt niet echt. De verloskundige geeft aan dat ik een kussentje moet meenemen naar kantoor of naar de fysio moet. Echter kunnen zij het ook niet helemaal verhelpen, dus dan laat ik het maar even zo. Goede 'smoes' om mijn vriend mij lekker te laten masseren, heerlijk!

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Voelde ik nou mijn baby schoppen?

JA! Ik voelde het echt. Volgens de verloskundige voel je dit (bij je eerste zwangerschap) tussen de 20 en 24 weken.

Even terug: met het huis verloopt het inmiddels wat soepeler. We hebben nog steeds wel last van lekkage, maar de vloer ligt er nu wel in. De keuken wordt niet aanstaand weekend geplaatst, maar het weekend daarop. Zo komt er toch nog schot in de zaak.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Moederdag tijdens zwangerschap?

Alweer een week voorbij! Ik ben nu 18 weken (en 1 dag) zwanger, en deze week is het Moederdag.

Afgelopen week heb ik mijn buik eens goed bekeken, en je ziet het echt hoor! Ik zit nu wel in de fase 'ben je aangekomen, of ben je zwanger'? Als ik op bed lig, en ik kijk naar mijn buik, dan blijft er echt een hobbeltje staan. Normaal is je buik altijd helemaal plat als je ligt, en nu dus niet meer.

Artikel lezen
11 Reacties tonen