9 jaar geleden

Hoi Mimi, bedankt voor de waarschuwing. Juist fijn dat je dit doet! Als het nog 1x voorkomt ga ik direct contact opnemen met de dokter. Ik wist namelijk niet dat het symptomen kunnen zijn van netvliesloslating. Klinkt erg heftig in ieder geval. Uiteindelijk ben ik inderdaad erg blij dat ik voet bij stuk hield, vanavond hebben we de échte oplevering :)! Nogmaals bedankt!!

9 jaar geleden

Ik hoop voor je dat die flitsen wegblijven, maar anders kun je toch beter echt even naar de dokter gaan. Het is absoluut niet m'n bedoeling om je bang te maken, maar het voelt verkeerd om je niet te waarschuwen. Mijn vriend is oogarts, en lichtflitsen zijn een typisch symptoom van netvliesloslating - als een patiënt hem belt met die klacht wordt dat altijd meteen serieus genomen. Hopelijk is het inderdaad een zwangerschapskwaaltje, maar neem liever het zekere voor het onzekere. En sterkte met je verbouwing, wat een gedoe zeg! Goed dat je voet bij stuk hield met die douchekoppen :).

9 jaar geleden

Hi Muchlove, dank je wel voor je berichtje en het compliment :)! Was wel lastig hoor, we hebben de kleuren van de badkamer gekozen op basis van 1 grote tegel, maar het is inderdaad echt heel mooi geworden. Ben inderdaad blij dat het gekke kwaaltje weer weg is. Groetjes!!

9 jaar geleden

Wat een stress maar je krijgt er wat moois voor terug, en zeker als ik de badkamer zie. WAUW, helemaal mijn smaak haha. En het zwangerschapskwaaltje, heel vervelend natuurlijk en gelukkig is het weer weg, ook hier krijg je iets moois terug. Succes alvast met de 20 weken echo!