Snap
  • Mama
  • Gezond

30 weken zwanger en nagels lakken

Ja ja, het einde komt in zicht! Nog 5 weekjes werken en dan gaat mijn zwangerschapsverlof in.

In de tussentijd heb ik nog steeds geen last gehad van echte zwangerschapskwaaltjes. Als ik dan toch zou moeten klagen dan is het de vervelende en zeurende pijn in mijn onderrug. Elke dag, rond een uurtje of 14:00 uur, weet ik niet meer hoe ik moet gaan zitten op kantoor. Ik probeer dan een rondje te lopen of om anders te gaan zitten. Maar het helpt niet echt. De verloskundige geeft aan dat ik een kussentje moet meenemen naar kantoor of naar de fysio moet. Echter kunnen zij het ook niet helemaal verhelpen, dus dan laat ik het maar even zo. Goede 'smoes' om mijn vriend mij lekker te laten masseren, heerlijk!

Inmiddels zijn wij ook nog steeds NIET verhuisd! 8 lekkages, 3x overnieuw stucen, 4x overnieuw schilderen en heel veel frustraties verder zitten we nog steeds in ons huur huisje. Maar ook hiervoor geldt dat het einde in zicht is. Aanstaande woensdag worden de plinten gelegd en dan gaan we definitief verhuizen.

De kleine baby in mijn buik is heel erg druk. Hij is nu al wel ondeugend hoor ;). Ik voel hem continue bewegen, en als ik dan mijn vriend laat voelen is hij stil. Ik vind het heerlijk als ik hem voel, het is gewoon gezellig zo met z'n tweetjes. Zijn kamertje is in ieder geval helemaal compleet en de muur is ook geschilderd. Zie foto voor de kleur (mijn kleur is ietsje zachter en lichter). Ik moet wel nog alles inrichten, maar de spullen staan al in het nieuwe huis, zelfs de kleding en de accessoires.

Over babykleding gesproken, konden jullie ook niet stoppen met kopen? Ik blijf maar bestellen, echter groeien ze natuurlijk super snel uit die kleine maatjes!

Een dingetje waar ik trouwens wel nog tegenaan liep: teennagels lakken! Als het mooi weer is wil je natuurlijk slippertjes aan, maar wel met een verzorgde voet erin ;). Ik gebruik steeds de set van Sensationail zodat de nagellak minimaal 2 weken blijft zitten. Maar een French Manicure doe je niet even 1 2 3 met een bollere buik dan je gewend bent. Ik ben denk ik anderhalf uur bezig geweest. Maar oke, nu ben ik er wel weer even 2 weken van af.

Het enige wat ik nog voor de baby moet kopen is een wit dekbedovertrek. Helaas is dit echt lastig te vinden op internet (gewoon wit, zonder poespas en zonder kartelrandje). En als ik het al vind, dan kost het €85 wat ik echt veel te veel vind.

Binnenkort weer een nieuwe update!

Liefs,

Ziffra

8 jaar geleden

Ja een hij haha

8 jaar geleden

Oeps... het is natuurlijk een hij!!

8 jaar geleden

En ik hoop dat we haar ook snel te zien krijgen hier op Mamaplaats.

8 jaar geleden

Wat spannend allemaal! Het wordt vast een heel mooi kindje!