8 jaar geleden

Tussen 25 a 30 weken was voor onze eerste alles al in orde gebracht. Ik had hem al op 14 weken gevoeld en de lieve man in de buik al op 10 weken. Rond 14 weken was ik blij wanneer hij eindelijk eens stil zat! Beweging in de buik is leuk en geruststellend, maar alles heeft zijn limieten :)

8 jaar geleden

Kan me voorstellen dat je het eerder wilde, maar als het door omstandigheden niet ging dan kun je er zelf weinig aan doen inderdaad.

8 jaar geleden

Gek gevoel he...zo'n eerste keer dat je echt je kindje voelt...en morgen...spannend!!! Heb je een vermoeden wat het wordt? Wij hadden de kamer ongeveer 1 maand voor de uitgerekende datum klaar (mede door mijn aandringen, het was echt mijn projectje)...gelukkig maar, want Lola kwam 15 dagen te vroeg...

8 jaar geleden

Oeh, zo leuk de eerste keren dat je je kindje voelt. Veel plezier morgen!!! Ik ben benieuwd wat het word! Ik had al redelijk vroeg alles klaar. Na de 20 weken echo ging het heel snel. Ik denk dat ik rond de 25 weken de hele kamer klaar had en alles in huis had. Wat ik achteraf wel jammer vond want daarna was de drang om alles klaar te maken nog niet weg dus ging ik maar weer kleertjes kopen, de kast opnieuw indelen en nog meer (onnodige) dingen bedenken wat we nodig zouden hebben.