Profile icon Profiel News icon Posts (171)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

#124 Het telefoontje dat niemand hoopt te krijgen!

De dag begon al iets anders dan normaal, maar hij verliep heel anders dan ik eigenlijk in gedachten had! Dit had ik nooit kunnen voorspellen

Het is dinsdag en dus breng ik onze oudste naar de peuterspeelzaal. Normaal neem ik onze jongste dan mee, maar mijn man blijft nog even thuis. Hij moet die ochtend naar een klant waar hij niet te vroeg heen kan, dus biedt hij aan even te wachten en bij onze jongste te blijven totdat ik weer terug ben.

Artikel lezen
12 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

#45 Een spannende nacht en veel onzekerheid

Ik ga weer verder met mijn levensverhaal. Onze jongste zoon is net 13 dagen oud, eet slecht en wordt doorverwezen naar het ziekenhuis.

Wanneer ik mijn verhaal doe bij onze huisarts, belt hij voor de zekerheid met de kinderarts van het ziekenhuis. Hij legt de situatie uit: onze jongste is 13 dagen oud, hij spuugt veel, heeft veel kramp, is zelfs helemaal gestopt met eten en hij is nog steeds niet op geboortegewicht. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

#43 Een nieuwe droom komt uit!

We zijn inmiddels getrouwd. We proberen sinds 2 maanden voor onze bruiloft voor een 2e kindje. Op 6 december wacht ons een mooie verrassing.

Sinds de geboorte van onze zoon hebben T. & ik het af en toe over een eventueel tweede kindje. T. vindt ons gezin compleet en hoeft niet perse een tweede kindje. Ik daarentegen heb altijd 2 kinderen gewild en ik vind dan ook dat onze zoon recht heeft op een broertje of zusje. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

#42 Één van de mooiste dagen van ons leven

We kijken enorm uit naar onze trouwdag.. Eindelijk is het zover. Het is met recht één van de mooiste dagen van ons leven!

In de voorjaarsvakantie ga ik samen met mijn moeder, schoonmoeder en oma naar de stad om mijn trouwjurk uit te zoeken. Ik heb hiervoor een speciale zaak gevonden die ook grote maten in voorraad heeft. Ik heb altijd geroepen geen officiële bruidsjurk te willen, liever een galajurk. Deze winkel heeft allebei. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

#41 Oordeel nooit over een ander!

Na een heftig jaar genieten we enorm van ons gezin. We werken allebei hard. Er staan ons een paar grote veranderingen te wachten!

Tijdens mijn zwangerschap hebben we T.'s woning te koop gezet. We willen graag als een écht gezin in 1 huis wonen. Helaas duurt dit traject langer dan gehoopt en wanneer onze zoon 6 maanden oud is, geef ik mijn huurwoning toch op en verhuizen we naar T.'s huis. We kunnen gewoonweg geen twee woningen blijven financieren.

Artikel lezen
0 Reacties tonen