7 jaar geleden

Bedoel je dat je denkt dat die vaccinaties je kind zo ziek hebben gemaakt of juist dat je door de vaccinaties niet een nog zieker kind had?

7 jaar geleden

Dank voor jullie reacties. Voor nu blijf ik in ieder geval de blogs van mijn medemama's lezen. Dank voor de tip over forlax. Helaas is er op dit moment geen vervanging, maar ik hoop dat we er binnenkort mee mogen stoppen als hij wat meer vast voedsel eet..

7 jaar geleden

Alvast fijne feestdagen en een rustiger 2017 gewenst! Jammer dat je stopt met bloggen maar ik snap het wel. Heel veel sterkte met alles een vooral veel plezier gewenst met jullie gezin en elkaar. Goed bedoelde tip. Ik hoor veel nare ervaring verhalen over forlax. Dit kan nogal veel tandbederf veroorzaken. Tandjes die zelfs rot doorkomen.. het is echt goed bedoeld hoor... misschien is er een ander middel dat voor jullie kindje ook werkt? Wij hebben zelf het geluk dat het op dit moment vanzelf gaat of is bij te sturen met een beetje pruim. Een wat ontzettend sneu dat je kindje zo veel last heeft van de inenting! Met 11 maanden krijgt hij hem nog een keer een daarna pas weer met 4 jaar. Geen idee of je die met 11 maanden ken laten vallen met behulp van titerbepaling? Blijft moeilijk he waar je nu goed aan doet...

7 jaar geleden

Graag gedaan en bedankt voor je blogs en hopelijk tot ziens xxx