Profiel Posts (19)
Blog image

#15 kale koppies...

Op een dag word Niméa wakker en zegt ze dat ze de rest van haar haren af wil scheren...

Dat was even slikken, maar we zijn blij dat ze er zelf mee komt. We bellen wat familie leden en met elkaar houden we een "scheer-feestje". Als eerste mag Niméa bij Gavin alles er af scheren. Daarna doet Gavin het bij Niméa. Wat een ander gezicht is het.. maar het haar wat er zat werd ook steeds dunner en je kon er niets meer mee. Het is confronterend omdat je meteen ziet dat ze ziek is. Maar ondanks dat staat het haar ook prachtig. Ik ben zo trots op ons dappere meisje.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

#14 door naar fase 2

Niméa's eerste chemo fase zit er op, tijd voor ronde 2...+ update Judah

Niméa is weer vrolijk en speelt weer. Het is echt heerlijk haar zo te zien. Ze danst, zingt, verzint haar eigen taaltje. Ze lacht en vind het vooral leuk om anderen aan het lachen te maken. Ik besefte me niet hoeveel ze veranderd was, totdat ze weer was zoals ze zou moeten zijn, zoals ze altijd was. En ondanks dat ze echt niet kan stoppen met kletsen, geniet ik echt van elke seconde. Want ze is gisteren weer begonnen met de 2e ronde van chemotherapie, dus het is een kwestie van tijd tot ik haar weer "kwijt raak".

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#11 Daar is hij dan!

Maar die avond bleef ik meer ontsluiting krijgen, dus in plaats van de keizersnee de volgende dag gaan ze proberen de kleine te draaien

Omdat er op dat moment al een spoedkeizersnee bezig was moest ik even wachten. Ik moest in bed liggen met het bed gekanteld. (hoofd naar beneden en voeten omhoog), om zo veel mogelijk de druk van mijn cervix af te halen zodat de vliezen niet zouden breken. Want dat zou niet goed zijn voor de kleine man.

Artikel lezen
3 Reacties tonen