Snap
  • Bevallingsverhalen

#11 Daar is hij dan!

Maar die avond bleef ik meer ontsluiting krijgen, dus in plaats van de keizersnee de volgende dag gaan ze proberen de kleine te draaien

Omdat er op dat moment al een spoedkeizersnee bezig was moest ik even wachten. Ik moest in bed liggen met het bed gekanteld. (hoofd naar beneden en voeten omhoog), om zo veel mogelijk de druk van mijn cervix af te halen zodat de vliezen niet zouden breken. Want dat zou niet goed zijn voor de kleine man.

et zag er onwijs grappig uit.

We waren ook enorm zenuwachtig dus dat maakte ons ook wat lacherig.

Uiteindelijk was het zover, de gynaecoloog kwam de baby draaien. 

het was absoluut geen pretje, maar probeerde zo goed mogelijk te ontspannen. Want zou het fijn vinden als ik natuurlijk kan bevallen. Gelukkig lukt het de arts om te baby te draaien. Op het moment dat ze hem op de goede plek hebben geduwt en een paar weeën hebben afgewacht zodat hij dieper zakte, hebben ze daarna meteen de vliezen gebroken. 

op 9 november 2012, werd om 02.28 uur ons prachtige mannetje geboren. We noemen hem:

Judah Noé Elijah Miller

Hij is geboren met 30+5 weken en een gewicht van 2170 gram (echt super) en 42 cm lang.

Het is een sterk mannetje, dat zien ze meteen. Hij doet het echt keurig. We zijn zo trots op hem.

Als Judah 2 weken oud is, begint hij goed te groeien, hij is weer terug op geboorte gewicht en hij mag naar een open bedje. Ook heeft hij geen extra zuurstof meer. Wat doet hij het ongelofelijk goed. We hopen stiekem dat we hem voor de kerst al mee naar huis mogen krijgen. Maar de verpleegkundigen en artsen zeggen dat het meestal pas rond de uitgerekende datum is, (13 januari). Maar we blijven hopen.

aar uiteindelijk mag op 12-12-2012, onze bijna 5 weken oude mannetje mee naar huis. Hij krijgt nog wel wat zuurstof ondersteuning af en toe, dus nemen we een mobiele zuurstof apparaat mee. Maar we zien het helemaal zitten. Hij drinkt verder goed dus ze zagen geen reden waarom het niet mocht. We zijn zo enorm dankbaar dat we nu weer thuis zijn als gezinnetje.Toch samen met de kerst. 

7 jaar geleden

Gefeliciteerd! Prachtige namen hebben jullie gekozen. Toevallig pas nog tegen mn man gezegd. Mochten we ooit nog een zoon krijgen, vind ik Juda Elijah een mooie naam ????

7 jaar geleden

Fijn dat jullie zo'n sterk kereltje hebben.. Ik hoop dat jullie enorm van elkaar genieten!

7 jaar geleden

Wat een mooi verhaal en wat een schatje:)